realfejmior Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze)fejmior Nick admina:(od którego dostałeś bana) DOMIN Długość bana:(Czas bana)perm Data i godzina:(dostania bana) 2022-03-12 12:55 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana)hns Powód bana:(podany przez admina) bezpodstawne zgloszenia na u@ Mapa:(Mapa na której dostałeś bana)seek_bloody_street bardzo poprosze unbana bede grzeczny nie robie mk nie zmieniam ip dej no na dzien dziecka pls odsiedziałem swoje 2 miesiące wiem że miałem siedzieć do grudnia ale obiecuje bd grzeczny obiecuje !! a jak nie wierzysz domin to może jakiś admin patrzeć na moje zachowanie ps 1 nie zamykajcie poczekajcie na domina aż napisze pls Edytowane 28 Maja 2022 przez Fejmiorrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Jak dla mnie jeszcze za mało czasu a co do mk to przecież wchodziłeś na MK , sam się przyznałeś na mapie seek_spongebob Jak dla mnie najwcześniej można myśleć o dacie po wojnie gangów (ok 20.06.22) Praktycznie wszystko zależy teraz od zdania @ Admin HNS, napiszcie co o tym myślicie, może macie inny termin czy coś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfest38 Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Moim zdaniem za mało czasu minęło oraz, że mogło by to się szybko powtórzyć. 1 1 Nawet nie jesteś adminem HNS, spam Przez Tomgra, 29 Maja 2022, edytowane 29 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 42 minuty temu, DOMINO napisał: Jak dla mnie najwcześniej można myśleć o dacie po wojnie gangów (ok 20.06.22) ^ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Nie jestem adminem HNS, ale się wypowiam kekw Proponuje unbana juz w najbliższym terminie, ale na zasadach takich jak juz na arenie kiedys funkcjonowały w przypadku kilku osób Co to znaczy? Unban teraz - jak sytuacja sie powtorzy ban bez możliwości odwołania się od niego Fejmik to dobry chłopak, chciał dobrze, mowi dzien dobry na klatce.@ DOMINO 1 SPAM Przez Tomgra, 30 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzbanik Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Wydaje mi się że można dać drugą szanse zważając na to że jeżeli się nie zmieniłeś można wlepić ci kolejnego perma (bez możliwości powrotu :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danix1111 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 moim zdaniem jeszcze musi poczekac 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charlie Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 jestem za unbanem ale jeszcze raz i perm bez mozliwosci ub 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 unban w bliższym czasie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Niech będzie, UB 26.06.2022 (po wojnie gangów) a do tego czasu pomyślę i popytam adminów co z mutem i gagiem. PS TAK WOJNA GANGÓW 26.06.2022 (przekładam bo jest 50% szans że nie będzie mnie 19.06) Do przyjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi