Wrobel Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/wrubelki/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/blumeknatracku/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Blumek "blv ma na steam" Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) przyszedł blumek na serwer i zaczęła się nowa mapa i poszedłem do ct i blumek mówi ze mam wyjść bo "nie mam mutacji" xD i pisze mu na czacie ze nie wyjdę i mnie muwnoł do tt i poszedłem znowu do ct i dał mi bana za "BUGOWANIE CT" XDD, i pyzatym na poprzedni mapie prowokował mnie ze nie umie złożyć poprawnie jednego zdania. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Data i godzina zdarzenia: 12.05.2022, 16:00 - 16:10 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) 1 runda początek mapy, jak się zaczynała. Mapa : ba_jail_farmville, jb_facebook - 17 : 30 - 17 ; 45 1 1 Dodaję mapę jb_facebook na prośbę autora. Przez Terminator, 12 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 18:15 jb_moti2_final sam początek mapy pierwsze 1/2/3/4 rundy zadyma blumek przenosi cały czas do tt osoby "niby bez mutacji" grozi ct banem , 3runda otworzyły się same cele na samym początku rundy ludzie wylecieli z cel a on dał polecenia i zabił (chyba 3os) ziomek dostał odklejki jakiejś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 @ Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Admin zrezygnował Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi