GBM Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Przyszła pora na powitanie terminatora hihiihi No więc cześć - jestem Patryk, lat 22, mieszkam w Łomży i jestem przystojny ( ale już zaobrączkowany przez wysoką rudą dziewczynę - więc SORRY DOLORES ) Łomża to takie małe miasto na podlasiu znane z piwa i szpitala, w którym ludzie umierają. Właśnie w tym małym mieście prowadzę własną działalność gospodarczą skupiającą się na wypożyczalni aut osobowych, a także współpracuję z europejską firmą, która walczy w imieniu poszkodowanego o jego odszkodowanie. Jako, że samochodów tak dużo ludzie nie wypożyczają, a wypadków to u nas mało to mam dużo czasu dla siebie przez co znalazłem się tutaj i piszę ten post, w którym na "dzień dobry" wychodzę na debila. No i to tyle, bo co ja będę wam tu więcej pie*dolił jak i tak pewnie nikt nie dojdzie do tego momentu (poza moderatorem, który mi da ostrzeżenie za przekleństwo) Pozdrawiam, piąteczka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Witaj ? szczęścia z kobitką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Witaj Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 3 minuty temu, MefisTo napisał: Witaj ? szczęścia z kobitką ? Hejo, dzięki mordeczko 2 minuty temu, Secret_Service napisał: Witaj Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej Zostanę póki UB Team będzie robił unbany XD Bo podejrzewam, że nie raz będę pisał z prośbą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Siemka Edytowane 27 Marca 2019 przez Siedem dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Godzinę temu, Mroxer napisał: Witamy! 54 minuty temu, Siedem dni napisał: Siemka Cześć chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisienka Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Hejka?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 2 minuty temu, wisienka2801 napisał: Hejka?? No cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Piękne powitanie Siemkaaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 29 minut temu, easyy napisał: Piękne powitanie Siemkaaa A dziękuję, dziękuję Witaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Witaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 11 minut temu, illusion666 napisał: Witaj. Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) siemaneczko witam w mojej kuchni Edytowane 27 Marca 2019 przez ✪Ɲοτ MroKu™ | cs.money Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Hejo Edytowane 27 Marca 2019 przez ✔★ENAPOKAZ✔★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabor Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Godzinę temu, Dank napisał: Cześć! 10 minut temu, ✪Ɲοτ MroKu™ | cs.money napisał: siemaneczko witam w mojej kuchni 9 minut temu, ✔★ENAPOKAZ✔★ napisał: Hejo 3 minuty temu, Sabor napisał: Cześć Cześć Wam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Siema! Tak ładnie wszystko napisałeś że aż całość przeczytałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 23 minuty temu, Mr.White napisał: Siema! Tak ładnie wszystko napisałeś że aż całość przeczytałem. Dziękuję no i cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paula Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Siemka, swietne powitanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Miły się wydajesz! Eluwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 siemson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi