bulimek Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) blumek Wiek: 18Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Posiadam potężne doświadczenie, jestem osobą komunikatywną oraz dobrze znaną na serwerze. Będę dobrze chronić porządku:)Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Ubt/admin JB/admin 1v1/Admin mirage/admin Surf. Pełniłem funkcje administratora przez bardzo długi okres czasu.Jak długo gram w CS:GO?: już dochodzi 6k h godzin na wszystkich kontach które miałem.W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: popołudnia oraz wieczory.Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) gt gt gt dużo więcej nickow ale max 3 mogę dać.Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5 Link do profilu Steam: steamMikrofon: (Tak/Nie) tak. Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak.Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 pewnie ze tak ogarnie te zoo nie ma kija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 na tak OGROMNE DOSWIADCZENIE ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 proste ze tak +ogar +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 na tak +doświadczenie +ogarnia +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 ta +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Ofc że na tak +daje najlepsze powody commsow (cringe) +byly ubt i admin jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 na tak ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 tak +gt +doswiadczenie -nie daje mi fajek -tryhard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 +Doświadczenie +SM +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 +wiek, ale oczywiście, że mental 13 latka +doświadczenie +tryhard Tak PS. Miej kija proszee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 na tak +doswiadczenie +/- aktywnosc ale nabijesz +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi