realfejmior Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze )https://steamcommunity.com/id/_fejmiorr_ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/JACKBOND Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) DOMINO Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) no gt bardzo slabo wyglada ledwo 200 min w tygodniu imo malo jak na m@ hns Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) HNS Data i godzina zdarzenia:- Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)gt 1 4 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 1. Gt nie odzwierciedla precyzyjnie ile czasu dany gracz spędził na serwerze (szczególnie mi - wyjaśnienie poniżej) Spoiler Od ok 1-2 tygodni testuję jak być w gangu (bonusy) i jednocześnie przy nicku w tabeli nie mieć nazwy gangu (fanaberia), dlatego na gt widoczna jest tak niska aktywność Jeżeli ktoś nie wierzy, proszę oglądać demka z danych dni i podliczać ile czasu spędzam faktycznie na serwerze PS NIE POWIEM JAK TO ZROBIĆ 2. Pokaż mi w powinnościach/regulaminie/itd m@ gdzie jest sprecyzowane ile dany m@ ma mieć danego tygodnia aktywności (moim zdaniem o wiele mniej go dotyczy aktywność na serwerze niż adminów bo nie od tego przecież jest - teoretycznie) 3. m@ szczególnie HNS (choć podejrzewam że innych niektórych serwerów) musi też przeznaczyć swój czas na ogólną opiekę nad serwerem (ale skąd to możesz wiedzieć), chodzi mi dokładniej o: - proponowanie Beniowi (ze skutkiem wymiernym) lub Avgariatowi (ze skutkiem niewymiernym) co można by zmienić aby przyciągnąć graczy - bo jak każdy widzi w tygodniu do mniej więcej 15:00 pustki (ostatnia "propozycja" dodania doublke jump w godz 22-12 (czy coś) została zrealizowana, w sobotę może coś będzie ustalone w sprawie reklamy serwera - nie spojleruję) - szukanie map na warsztacie (w skrócie pobieranie dziesiątek map i sprawdzanie każdej po kolei czy pasuje do obecnych na serwerze - czy ma kampy itp itd) - robienie (przerabianie map) ponieważ moim zdaniem na warsztacie jest na razie pustka w dziale HNS (ps przerabianie map jest baaaardzo czasochłonne Ps co do zachęcania graczy na serwer to (miałem się tym nie "chwalić) przerobione przeze mnie mapy zasubskrybowało ponad 800 osób i mam nadzieję że chociaż miała część widziała opis w którym zareklamowałem HNS areny MAPA1 MAPA2 Ps kto coś ma do dodania niech się wypowie w sumie ciekaw jestem co do aktywności mają do powiedzenia m@ innych serwerów 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi