_antek Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Nick: king Imię: Antoni Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem juz na arenie dluzszy czas spolecznosc mogla mnie poznac z lepszej jak i gorszej strony, wiem ze moje niektore decyzje byly w przeszlosci kontrowersyjne ale juz nie sa. Mam act'ka od dluzszego czasu (prawie 1rok) mysle ze posiadajac taka range nabilem sobie jakies zaufanie ze strony wlascicieli. Myśle zebym sobie poradzil jako moderator Doświadczenie w moderowaniu: Nie mam ale szybko sie ucze Ile czasu poświęcam forum dziennie:3-4h Coś o sobie: Chodze do 2kl technikum informatycznego mam starsze rodzenstwo, moimi pasjami sa gry komputerowe oraz pilka nozna. Od dziecka kibicowalem Realowi Madryt oraz od kilku dobrych lat kibicuje Liverpoolowi obecnie mieszkam w malym miescie pod Wrocławiem Co zrobiłeś dla ArenySkilla: kilku krotny admin serwerów admin JB x4/ admin OM x3/ dr x1/ rt x3-4 oraz od prawie roku act Kontakt: dc, steam, forum 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 nie lepszy kandydat #team @ bartaz czasem ci odwali 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Na nie Kandydat z lepszym doswiadczeniem Czeste prowokacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 nie - jesteś dziecinny - zachowanie Godzinę temu, kingu napisał: Mam act'ka od dluzszego czasu (prawie 1rok) mysle ze posiadajac taka range nabilem sobie jakies zaufanie ze strony wlascicieli. Myśle zebym sobie poradzil jako moderator mając act to żaden wyczyn bo nikt nie chce tej rangi, a zgłoszenia są raz na 2 tygodnie +/- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 nie -zachowanie bartaz imo lepszy kandydat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Na nie Jak inni pisali: Lepszy kandydat Czasem zaczyna ci odwalać... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 +Wiek +Dość spory staż +Nowa osoba na stanowisku -Takie sobie zachowanie -Lepszy kandydat Mimo to jestem na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Na Tak Staż Wiek Aktywność na forum Doświadczenia załapiesz żaden problem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekashi Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Na nie inny kandydat lepszy - prowokujesz - zachowanie - odwala ci często 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 ta +doświadczenie +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 niech będzie - Lepszy kandydat + doświadczenie + ogarnie - zaczyna ci odwalać w pewnych momentach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 na tak +ogarnia +aktywność +staż +/- doświadczenie ale to łatwo da się ogarnąć -kandydat z większym doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Na NIE: -lecisz na rangi -wiek +/- -kultura (często prowokujesz,szukasz zaczepki ) -doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 na TAK +ogarnia +aktywność +staż +wieksze doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Na tak + wmiare ogarnia + aktywność +/- doświadczenie - bardziej doświadczony kandydat +/- zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiQusiaa Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Tak Nie ma lepszych na to stanowisko Masz doświadczenie więc na + Ogarniasz więc gitt 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 tak +doswiadczenie +ogarnia +aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonToreto Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Na tak -Miły -ogar -nie prowokuje - jest rosądny -wiek -nie poniża innych osób 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Dajmy, że tak -ratio -grzechu better + Miły + Aktywny ++ ACT, co daje nam duży staż i kredyt zaufania u naszych kochanych właścicieli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 (edytowane) Nope Lepszy kandydat ma podanie napisane -doswiadczenie Edytowane 21 Kwietnia 2022 przez DjPiko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi