KIJO Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) KIJO Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) poprawiłem zachowanie, mam doświadczenie Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) obecnie admin arenek 1v1 i kiedyś admin jb Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) stare , nowe Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 tak ogar brak kijca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) tak +już miał admina +admin 1v1 -aktywność od 3 dni nitos przyjmij mu ok? ok Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez Fejmiorrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Tak +Doświadczenie +Git ziom +Niema kija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 6 minut temu, Fejmiorrr napisał: aktywność od 3 dni Od 3 miesięcy xD? Tak +Wiek, jakieś doświadczenie itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 szczerze to nie nie widze cie ponownie w randze admnina nie dojrzaly 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Na nie Toksyczne zachowanie, niedojrzalosc emocjonalna 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Na tak Bardzo pomocny Stara się kreatywnie prowadzić, stara się być miły. Raczej nie wdaje się w bez sensowne dyskusje. Czasem powie coś nieśmiesznego, ale to nie powinno go skreślać. Godzinę temu, Kokonek napisał: Toksyczne zachowanie XD. Ostatni comms ponad miesiąc temu... Od miesiąca wbiłeś może raz na serwer, więc nie wiele wiesz. Z resztą jak to sam napisałeś: Jesteś na arenieskilla tylko po to by się pośmiać i pisać skargi wiec trochę... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLOWMO Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Na tak +aktywność +ogarnia +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Na tak pozytywny brak kija mutacja ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Na nie Dosłownie 2min temu podczas rundy gdzie były żywi terroryści wyszedłeś z ct (będąc jedynym ctkiem XD i powiedziałeś "nie wiem nie chce mi się" -psycha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Na prosbe autora. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi