Kvba Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Witajcie Areniacy. Z dniem dzisiejszym otwieram szybką rekrutacje na serwerze Arena 1vs1. Zapraszam do składania podań. Wymagania: Spoiler -Aplikant musi mieć co najmniej 15 skończonych lat. -Aplikant ma obowiązek posiadać mikrofon. -Aplikant musi posiadać wiedzę (w skali znajomości AMXX/SM*) na poziomie co najmniej 2/10. -Aplikant musi znać regulamin naszego serwera. -Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Wzór: Spoiler Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Wiek: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS:GO?: W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Link do profilu Steam: Mikrofon: (Tak/Nie) Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Czy przeczytałem regulamin Admina?: Skala znajomości SM: Spoiler 0/10 Nigdy nie miałem admina, nigdy nie zarządzałem serwerem przez smoda/rcon 1/10 Umiem posługiwać się podstawowymi komendami z sm_admin 2/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin 3/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin bez jego pomocy 4/10 Umiem posługiwać się większością komend smod wykraczającymi poza sm_admin oraz komendami innych niestandardowych pluginów serwera 5/10 Umiem posługiwać się komendami rcon równie zręcznie co smod(punkt 4), by sprawnie zarządzać serwerem 6/10 Umiem wgrać na serwer plugin, dodać admina i zmodyfikować niektóre części serwera, których nie można wprowadzić w życie bez FTP 7/10 Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, ini, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie 8/10 Rozumiem budowę pluginu, potrafię zmodyfikować niektóre jego części 9/10 Potrafię pisać własne pluginy na miarę klas coda 10/10 Potrafię pisać własne modyfikacje, biblioteki Przed złożeniem aplikacji przeczytaj: Regulamin Serwerów Regulamin Adminów Taryfikator banów Regulamin - Arena 1vs1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) KIJO Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) zaczynam na nowo grać na arenkach a czasem bywają nie fajne sytuacje Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) były admin jb/arenek Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) GT Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: (Tak/Nie)tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)tak Czy przeczytałem regulamin Admina?:tak 1 Podanie przyjęte. Przez Kvba, 12 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIKUS Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) Nick: ♡ TIKUŚ ♡ Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Planuje przyczynić się do reaktywacji tego serwera oraz być kolejną parą rąk do pracy. Jestem na ogół miły i spokojny, lecz często wybuchowy, co jest moją wielką wadą. Powinnienem otrzymać admina, by móc sie wykazać majorowi, że jest warto oraz by sprawdzić samego siebie. Doświadczenie w adminowaniu: Kiedys cs1.6, csgo nigdy. Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/♡ TIKUŚ ♡/54.38.135.239:30030/ Znajomość SM: Mocne 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199195834591/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez TIKUS 2 Podanie odrzucone. Najpierw popraw zachowanie Przez Kvba, 12 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Nick: Novu *& Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na serwerze jest tylko jeden aktywny Admin, więc na pewno przyda się kolejna osoba do jakiejś pomocy. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem kilkukrotnie adminem i miałem kilka własnych serwerów. Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Staram się wbić gdy są tylko jakieś osoby. Link GT: GT Znajomość SM: 6-7/10 Link do profilu Steam: Novuś Mikrofon: TAK Mutacja głosu: Wiadomo Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK 1 1 1 Podanie przyjęte. Tylko zachowuj się jak na admina przystało Przez Kvba, 20 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIKUS Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Nick: ♡ TIKUŚ ♡ Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym przyczynić się do reaktywacji serwera i dać parę rąk do pomocy, jestem osobą kreatywną i aktywną. Dodatkowo na serwerze brakuje administracji i moja osoba może to zasilić Doświadczenie w adminowaniu: Kiedys cs1.6, csgo nigdy. Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/♡ TIKUŚ ♡/54.38.135.239:30030/ Znajomość SM: Mocne 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199195834591/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 1 Podanie odrzucone. Przez Kvba, 24 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Grzechu Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doszły mnie słuchy, że major potrzebuję adminów i to pilnie, więc pisze podanie na nowo z pozytywną energią. Nie mam w sumie co jeszcze dodać, sądzę że jestem dobrym aplikantem na to stanowisko ze względu na doświadczenie oraz rozsądność. Umiem podstawowe komendy oraz zachować zimną krew w niektórych sytuacjach. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Wielokrotny admin areny. Jak długo gram w CS:GO?: 4000h+ W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Popołudniowych-Wieczornych. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/Grzechu/54.38.135.239:30030/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Ja_Nie_Jestem_SNAX/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Podanie przyjęte. Popraw tylko aktywność Przez Kvba, 26 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Nick: ♛An1my♛ Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Codziennie gram na Serwerze, reaguję na zgłoszenia od bota oraz umię zadbać o serwer. Doświadczenie w adminowaniu: byłem administratorem na kilku serwerach arenaskilla Jak długo gram w CS:GO?: 5 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 10 rano do 21:00/22;00 noga złamana Nowy GT: KLIK Link do profilu: KLIK Znajomość SM: 3/10 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zer0Poru Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Cytat Nick: Zer0PoruWiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ zaczynam grać regularnie na serwerze areny 1vs1 i będę dziennie robił po pare godzin a mój aktualny czas wynika z tego że mało osób tam gra lecz postaram się go poprawić Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na jb przez 2 tygodnieJak długo gram w CS:GO?: Ok.5lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od godziny 14:45 do godziny 24 w tygodniu a w weekendy od 11/12 do 00/01Link GT: GTZnajomość SM: 4/10Link do profilu Steam: SteamMikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 2 Podanie przyjęte Przez Kvba, 15 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) KIJO Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) ogarniam, jakąś aktywność też mam Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) duże doświadczenie i długo sie tym zajmuje Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) gt Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 Podanie przyjęte. Przez Kvba, 24 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomenalny Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) feno Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) bo ogarniam i raczej sie przydam w administracji Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) bylem na roznych serwera i bylem gitem Jak długo gram w CS:GO?: 6lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:wieczornych Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/feno/54.38.135.239:30030/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/hujhujhuhj2121/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 Podanie odrzucone. Przez Kvba, 18 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fay Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) fay Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Grywam reguralnie na serwerze od kilku dni, ogarniam adminowanie. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) 3 lata temu byłem head adminem serwera only awp na csw***, sporo czasu spędziłem ogarniając serwer, graczy itp. Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Godziny wieczorne (18-22) Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) GT Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3 Link do profilu Steam: STEAM Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Edytowane 17 Czerwca 2022 przez Fay 1 1 Podanie odrzucone. Przez Kvba, 18 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 21 Czerwca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi