_Kuba_ 452 Napisano 11 Kwietnia Witajcie Areniacy. Z dniem dzisiejszym otwieram szybką rekrutacje na serwerze Arena 1vs1. Zapraszam do składania podań. Wymagania: Spoiler -Aplikant musi mieć co najmniej 15 skończonych lat. -Aplikant ma obowiązek posiadać mikrofon. -Aplikant musi posiadać wiedzę (w skali znajomości AMXX/SM*) na poziomie co najmniej 2/10. -Aplikant musi znać regulamin naszego serwera. -Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Wzór: Spoiler Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Wiek: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS:GO?: W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Link do profilu Steam: Mikrofon: (Tak/Nie) Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Czy przeczytałem regulamin Admina?: Skala znajomości SM: Spoiler 0/10 Nigdy nie miałem admina, nigdy nie zarządzałem serwerem przez smoda/rcon 1/10 Umiem posługiwać się podstawowymi komendami z sm_admin 2/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin 3/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin bez jego pomocy 4/10 Umiem posługiwać się większością komend smod wykraczającymi poza sm_admin oraz komendami innych niestandardowych pluginów serwera 5/10 Umiem posługiwać się komendami rcon równie zręcznie co smod(punkt 4), by sprawnie zarządzać serwerem 6/10 Umiem wgrać na serwer plugin, dodać admina i zmodyfikować niektóre części serwera, których nie można wprowadzić w życie bez FTP 7/10 Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, ini, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie 8/10 Rozumiem budowę pluginu, potrafię zmodyfikować niektóre jego części 9/10 Potrafię pisać własne pluginy na miarę klas coda 10/10 Potrafię pisać własne modyfikacje, biblioteki Przed złożeniem aplikacji przeczytaj: Regulamin Serwerów Regulamin Adminów Taryfikator banów Regulamin - Arena 1vs1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIJO 135 Napisano 11 Kwietnia Nick: (Na jakim grasz na serwerach) KIJO Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) zaczynam na nowo grać na arenkach a czasem bywają nie fajne sytuacje Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) były admin jb/arenek Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) GT Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: (Tak/Nie)tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)tak Czy przeczytałem regulamin Admina?:tak 1 _Kuba_, 12 Kwietnia Podanie przyjęte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIKUS 111 Napisano 12 Kwietnia (edytowane) Nick: ♡ TIKUŚ ♡ Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Planuje przyczynić się do reaktywacji tego serwera oraz być kolejną parą rąk do pracy. Jestem na ogół miły i spokojny, lecz często wybuchowy, co jest moją wielką wadą. Powinnienem otrzymać admina, by móc sie wykazać majorowi, że jest warto oraz by sprawdzić samego siebie. Doświadczenie w adminowaniu: Kiedys cs1.6, csgo nigdy. Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/♡ TIKUŚ ♡/54.38.135.239:30030/ Znajomość SM: Mocne 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199195834591/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 12 Kwietnia przez TIKUS 2 _Kuba_, 12 Kwietnia Podanie odrzucone. Najpierw popraw zachowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Novu 237 Napisano 19 Kwietnia Nick: Novu *& Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na serwerze jest tylko jeden aktywny Admin, więc na pewno przyda się kolejna osoba do jakiejś pomocy. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem kilkukrotnie adminem i miałem kilka własnych serwerów. Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Staram się wbić gdy są tylko jakieś osoby. Link GT: GT Znajomość SM: 6-7/10 Link do profilu Steam: Novuś Mikrofon: TAK Mutacja głosu: Wiadomo Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK 1 1 1 2 _Kuba_, 20 Kwietnia Podanie przyjęte. Tylko zachowuj się jak na admina przystało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIKUS 111 Napisano 23 Kwietnia Nick: ♡ TIKUŚ ♡ Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym przyczynić się do reaktywacji serwera i dać parę rąk do pomocy, jestem osobą kreatywną i aktywną. Dodatkowo na serwerze brakuje administracji i moja osoba może to zasilić Doświadczenie w adminowaniu: Kiedys cs1.6, csgo nigdy. Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/♡ TIKUŚ ♡/54.38.135.239:30030/ Znajomość SM: Mocne 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199195834591/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 1 _Kuba_, 24 Kwietnia Podanie odrzucone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 797 Napisano 25 Kwietnia Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Grzechu Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doszły mnie słuchy, że major potrzebuję adminów i to pilnie, więc pisze podanie na nowo z pozytywną energią. Nie mam w sumie co jeszcze dodać, sądzę że jestem dobrym aplikantem na to stanowisko ze względu na doświadczenie oraz rozsądność. Umiem podstawowe komendy oraz zachować zimną krew w niektórych sytuacjach. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Wielokrotny admin areny. Jak długo gram w CS:GO?: 4000h+ W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Popołudniowych-Wieczornych. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/Grzechu/54.38.135.239:30030/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Ja_Nie_Jestem_SNAX/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 _Kuba_, 26 Kwietnia Podanie przyjęte. Popraw tylko aktywność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
An1my 321 Napisano 7 Maja Nick: ♛An1my♛ Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Codziennie gram na Serwerze, reaguję na zgłoszenia od bota oraz umię zadbać o serwer. Doświadczenie w adminowaniu: byłem administratorem na kilku serwerach arenaskilla Jak długo gram w CS:GO?: 5 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 10 rano do 21:00/22;00 noga złamana Nowy GT: KLIK Link do profilu: KLIK Znajomość SM: 3/10 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak _Kuba_, 7 Maja Podanie przyjęte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zer0Poru 93 Napisano 13 Maja Cytat Nick: Zer0PoruWiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ zaczynam grać regularnie na serwerze areny 1vs1 i będę dziennie robił po pare godzin a mój aktualny czas wynika z tego że mało osób tam gra lecz postaram się go poprawić Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na jb przez 2 tygodnieJak długo gram w CS:GO?: Ok.5lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od godziny 14:45 do godziny 24 w tygodniu a w weekendy od 11/12 do 00/01Link GT: GTZnajomość SM: 4/10Link do profilu Steam: SteamMikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 2 _Kuba_, 15 Maja Podanie przyjęte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIJO 135 Napisano 24 Maja Nick: (Na jakim grasz na serwerach) KIJO Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) ogarniam, jakąś aktywność też mam Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) duże doświadczenie i długo sie tym zajmuje Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) gt Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 1 _Kuba_, 24 Maja Podanie przyjęte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fenomenalny 11 Napisano 17 Czerwca Nick: (Na jakim grasz na serwerach) feno Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) bo ogarniam i raczej sie przydam w administracji Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) bylem na roznych serwera i bylem gitem Jak długo gram w CS:GO?: 6lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:wieczornych Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/feno/54.38.135.239:30030/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/hujhujhuhj2121/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 _Kuba_, 18 Czerwca Podanie odrzucone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fay 11 Napisano 17 Czerwca (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) fay Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Grywam reguralnie na serwerze od kilku dni, ogarniam adminowanie. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) 3 lata temu byłem head adminem serwera only awp na csw***, sporo czasu spędziłem ogarniając serwer, graczy itp. Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Godziny wieczorne (18-22) Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) GT Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3 Link do profilu Steam: STEAM Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Edytowane 17 Czerwca przez Fay 1 1 _Kuba_, 18 Czerwca Podanie odrzucone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomgra 1245 Napisano 21 Czerwca Sprawa została wyjaśniona. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach