djpikoo Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Nick: DjPiko Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Będąc na serwerze nie zawsze jest admin, a nowi gracze którzy prowokują, wyzywają itp przychodzą (nie mówiąc o cheatach bo z tego co zauważyłem minimum 1gracz dziennie jest banowany za czity na tym trybie), Chciał bym pomóc administracji, w łapaniu takich gagadków Doświadczenie w adminowaniu: 3-krotny admin jb i przez około miesiąc miałem admina na ddr1 Jak długo gram w CS:GO?: Ciężko to zliczyć na koncie na którym teraz gram +2k h od 2020 wcześniej od około 2k18 +/- 5k h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 13-22 Link GT : https://www.gametracker.com/player/DjPiko BEZZZKITU/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 6 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/DjPiko/ Mikrofon: mam. Mutacja głosu: tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 tak ogar nie ma kija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 (edytowane) HAH -masz nieobecność do 26 kwietnia jakbyś nie wiedział (klik) (§6. Jeżeli Admin składa nieobecność na serwerze A* i będzie widziany na serwerze B*, oznacza to, że nieobecność jest nieważna.) chęci do gry na JB nie masz, ale do gry na mirku już tak xd 37 minut temu, #$Monster$# napisał: nie ma kija XD Nie Edytowane 8 Kwietnia 2022 przez Asko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 na tak dobra znajomo regulaminu posiada dobre relacje z graczami ma duze doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 20 godzin temu, Asko napisał: -masz nieobecność do 26 kwietnia jakbyś nie wiedział (klik) (§6. Jeżeli Admin składa nieobecność na serwerze A* i będzie widziany na serwerze B*, oznacza to, że nieobecność jest nieważna.) + doświadczenie +/- aktywność masz na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Na nie masz nieobecnosc a grasz na innym serwerze niz masz admina kijsko w ass 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Na TAk +sm +wiek +ogar +/aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 nie chciales skrzynki do csa za fajki na jb nie widze cie jako admin Mirage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi