Skocz do zawartości

[Odrzucone] 1 podejscie Admin JB :)

Udostępnij

Bakajoko

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Wiśnia Bakajoko 
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chcialbym pomoc innym administratorom w utrzymaniu porzadku wiem nie jestem sam swiety ale chcialbym pokazac ze potrafie sie zmienic i zmienic swoje zachowanie.A czesto bywam na serwerze i gracze lamia regulamin a zauwazam wiecej takich graczy z dnia na dzien ktorzy psuja fun z gry innym co graja wedlug "regulaminu".

Doświadczenie w adminowaniu:Posiadalem admina w 1.6 kiedys na jb i w csgo na jb na innej sieci serwerow.
Jak długo gram w CS:GO?: Liczac cs 1.6 okolo 6 lat bedzie :).
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:W tygodniu w godzinach po poludniowych a w weekendy jest zalezne od pogody  [nie liczac wakacji bo wtedy normalne ze ma sie wiecej czasu :)].
Link GT:

Znajomość SM: 6/10

Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199190165482/.
Mikrofon: Tak 
Czy przeczytałeś regulamin Admina oraz Serwera?: Tak zapoznałem się z regulaminem serwera jak i regulaminem administratora.

• Haha! 1

Po poprawieniu wzoru otwieram podanie

Przez Tomgra,

• Tomgra zmienił(a) tytuł na 1 podejscie Admin JB :)
  • Tomgra odblokował(a) ten temat

Okres próbny dajcie temu Panu. 

-Zachowanie na serwerze, częste commsy. Ale było dużo takich osób co jak dostały admina to ich zachowanie zmieniło się o 180°. 

+Wiek.

+Doświadczenie.

+Znajomość SourceModa. 

+Nie ma kija w dupie. 

Myślę, że na tym stanowisku się sprawdzi, ale z zachowaniem nie wiem jak będzie.

Godzinę temu, Bakajoko napisał:

Chcialbym pomoc innym administratorom w utrzymaniu porzadku

Pomóc w zachowaniu porządku? Najpierw zapanuj nad własnym zachowaniem. Częste prowokacje, jeszcze częstsze puszczanie muzyki, brak kultury. Popraw najpierw swoje zachowanie. (ostatni comms z wczoraj).

wiem nie jestem sam swiety

Trochę mało powiedziane.

ale chcialbym pokazac ze potrafie sie zmienic i zmienic swoje zachowanie

Najpierw to zrób potem pisz podanie na admina.

czesto bywam na serwerze

+fakt

+Spoko wiek

i gracze lamia regulamin

^^ Najpierw sam go przestrzegaj

psuja fun z gry innym

Myślisz że twoje puszczanie muzyki wszystkim odpowiada? Myślisz że ciągłe obrażanie osób młodszych wszystkim odpowiada? Myślisz że ciągłe prowokacje osób które dopiero zaczynają grać na serwerze innym odpowiada? Myślę że jedną z głównych osób psujących fun z gry na serwerze jesteś właśnie ty!

Link GT

+ Spoko aktywność

Tak zapoznałem się z regulaminem serwera

Zapoznałeś może i tak, teraz zacznij go przestrzegać potem napisz podanie.

NA NIE!

P.S

30 minut temu, Jasiok napisał:

Zachowanie na serwerze, częste commsy. Ale było dużo takich osób co jak dostały admina to ich zachowanie zmieniło się o 180°

Jak dla mnie najpierw powinien poprawić zachowanie a potem starać się o admina. Logiczna kolej rzeczy.

Edytowane przez Heryod
  • Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

Najpierw zmień zachowanie potem pisz podanie proste co nie? Zachowanie strasznie dziecinne jak na 18lat. Częste bezsensowne gadanie oraz przeszkadzanie w trakcie gry

Na NIE 

• Lubię to! 2
  • WOW MEGA! 1

2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy). //(poprawiłem)

Przez Tomgra, , edytowane

3 godziny temu, Kokonek napisał:

Osoba na takim stanowisku powinna reprezentować sieć a nie przyczyniać się do jej rozpadu.

Spojrz na siebie :P

Ogolnie moje podanie pierwsze tez zostalo przyjete z nienajlepszym zachowaniem. Moim zdaniem wisnia sobie poradzi tylko bedzie u niego jeden problem bo jest strasznie wybuchowy i ogolnie jest kontrowersyjny

aktywny gracz od dluzszego czasu jb

jestes wyluzowany co z jednej strony jest ok ale z drugiej moze wyniknac z twojego luzu za malo commsow i duza ilosc nie nadanych commsow

rowniez bylo duzo osb z slabym zachwaniem adminem ale z czasem sie uspokojali mysle ze byloby tutaj podobnie

na tak

powody wyzej 

okres proby 1miesiac

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności