Bakajoko Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Nick: Wiśnia Bakajoko Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chcialbym pomoc innym administratorom w utrzymaniu porzadku wiem nie jestem sam swiety ale chcialbym pokazac ze potrafie sie zmienic i zmienic swoje zachowanie.A czesto bywam na serwerze i gracze lamia regulamin a zauwazam wiecej takich graczy z dnia na dzien ktorzy psuja fun z gry innym co graja wedlug "regulaminu". Doświadczenie w adminowaniu:Posiadalem admina w 1.6 kiedys na jb i w csgo na jb na innej sieci serwerow. Jak długo gram w CS:GO?: Liczac cs 1.6 okolo 6 lat bedzie :). W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:W tygodniu w godzinach po poludniowych a w weekendy jest zalezne od pogody [nie liczac wakacji bo wtedy normalne ze ma sie wiecej czasu :)]. Link GT: Nowy GT: https://www.gametracker.com/player/[ZULE] Wiśnia Bakajoko/137.74.7.15:30050/ Stary GT: https://www.gametracker.com/player/[ORC] Wiśnia Bakajoko/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199190165482/. Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina oraz Serwera?: Tak zapoznałem się z regulaminem serwera jak i regulaminem administratora. 1 Po poprawieniu wzoru otwieram podanie Przez Tomgra, 7 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Tak ogar kox nie spina się o byle co wyluzowany PS. Liquid tylko brzoskwinia albo truskawka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Okres próbny dajcie temu Panu. -Zachowanie na serwerze, częste commsy. Ale było dużo takich osób co jak dostały admina to ich zachowanie zmieniło się o 180°. +Wiek. +Doświadczenie. +Znajomość SourceModa. +Nie ma kija w dupie. Myślę, że na tym stanowisku się sprawdzi, ale z zachowaniem nie wiem jak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 tak +ogar +nie ma kija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 na taak +musiał wydać hajs żeby nie miec warna to już połowa sukcesu +myśle że da sobie rade +wyluzowany +/- zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, Bakajoko napisał: Chcialbym pomoc innym administratorom w utrzymaniu porzadku Pomóc w zachowaniu porządku? Najpierw zapanuj nad własnym zachowaniem. Częste prowokacje, jeszcze częstsze puszczanie muzyki, brak kultury. Popraw najpierw swoje zachowanie. (ostatni comms z wczoraj). Godzinę temu, Bakajoko napisał: wiem nie jestem sam swiety Trochę mało powiedziane. Godzinę temu, Bakajoko napisał: ale chcialbym pokazac ze potrafie sie zmienic i zmienic swoje zachowanie Najpierw to zrób potem pisz podanie na admina. Godzinę temu, Bakajoko napisał: czesto bywam na serwerze +fakt Godzinę temu, Bakajoko napisał: Wiek: 18 +Spoko wiek Godzinę temu, Bakajoko napisał: i gracze lamia regulamin ^^ Najpierw sam go przestrzegaj Godzinę temu, Bakajoko napisał: psuja fun z gry innym Myślisz że twoje puszczanie muzyki wszystkim odpowiada? Myślisz że ciągłe obrażanie osób młodszych wszystkim odpowiada? Myślisz że ciągłe prowokacje osób które dopiero zaczynają grać na serwerze innym odpowiada? Myślę że jedną z głównych osób psujących fun z gry na serwerze jesteś właśnie ty! Godzinę temu, Bakajoko napisał: Link GT + Spoko aktywność Godzinę temu, Bakajoko napisał: Tak zapoznałem się z regulaminem serwera Zapoznałeś może i tak, teraz zacznij go przestrzegać potem napisz podanie. NA NIE! P.S 30 minut temu, Jasiok napisał: Zachowanie na serwerze, częste commsy. Ale było dużo takich osób co jak dostały admina to ich zachowanie zmieniło się o 180° Jak dla mnie najpierw powinien poprawić zachowanie a potem starać się o admina. Logiczna kolej rzeczy. Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez Heryod 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexicano Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Na tak +wiek +ogarnia +koks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Na Tak +wiek + szansa sie nalezy +doświaczenie Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez An1my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erolaa Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Dajcie chłopaki szansze widać że się stara -wiek -aktywność -mądry -dobrze się dogaduje z nowymi graczami jak ich uczy grać dzisiaj był przykładem dla 7 osób nowych co wszedło na serwer i nauczył ich zasad panujacych na serwerze -pomaga Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Na Tak +Wiek +Doświadczenie +/-zachowanie +ogarnia +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 8 godzin temu, #$Monster$# napisał: Liquid tylko brzoskwinia albo truskawka Może jeszcze zerówki palisz?! Tak +Wiek +Miły człowiek -po co ci admin wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIKUS Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Tak +mily +aktywny +mutacja +mikrofon +braki kadrowe +kreatywny -/+zdarzaja mu sie wybuchy, lecz finalnie czuje poczucie winy i przeprasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 13 godzin temu, Bakajoko napisał: chcialbym pokazac ze potrafie sie zmienic i zmienic swoje zachowanie To pokaż to na serwerze bez admina NA NIE -commsy -zachowanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 na tak +wiek +sm +nie ma kija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Najpierw zmień zachowanie potem pisz podanie proste co nie? Zachowanie strasznie dziecinne jak na 18lat. Częste bezsensowne gadanie oraz przeszkadzanie w trakcie gry Na NIE 2 1 2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy). //(poprawiłem) Przez Tomgra, 8 Kwietnia 2022, edytowane 8 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Na nie, byłeś na blackliscie (może dalej jesteś), dużo ctbanow za specfk, ogólne zachowanie na serwerze. Osoba na takim stanowisku powinna reprezentować sieć a nie przyczyniać się do jej rozpadu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Kokonek napisał: Osoba na takim stanowisku powinna reprezentować sieć a nie przyczyniać się do jej rozpadu. Spojrz na siebie Ogolnie moje podanie pierwsze tez zostalo przyjete z nienajlepszym zachowaniem. Moim zdaniem wisnia sobie poradzi tylko bedzie u niego jeden problem bo jest strasznie wybuchowy i ogolnie jest kontrowersyjny aktywny gracz od dluzszego czasu jb jestes wyluzowany co z jednej strony jest ok ale z drugiej moze wyniknac z twojego luzu za malo commsow i duza ilosc nie nadanych commsow rowniez bylo duzo osb z slabym zachwaniem adminem ale z czasem sie uspokojali mysle ze byloby tutaj podobnie na tak powody wyzej okres proby 1miesiac 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zer0Poru Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Na tak +aktywny -Czasami wybuchowy i nie kontroluje trochę słów +wiek +sm +nie ma kija +brakuje adm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Na Tak +Wiek +Doświadczenie +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Na tak +ogarnia +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Ostatnio twoje zachowanie znacznie się poprawiło, ale jeszcze za szybko na podanie. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez Nitos 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi