#$Monster$# Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) nie mam Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) spocony eggz Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) mialem fd i on se tam zabija ludzi wiec widze ze jest 3 wiec musze wrocic mowi szereg na markerze wiec tam poszedlem(zylo jescze 3) a on na mnie patrzy i mowi ze nie zdazylem wrocic wiec zrobil na mnie SPEC FK Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 29-03 20:36 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) mapa lego ostatnia runda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Spocony EGGZ - nieogarnianie - ctban 60 minut @ Moderator@ Początkujący Moderatorprzyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi