KIJO Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) KIJO Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) jakieś tam doświadczenie mam a ktoś by się przydał Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) były admin arenek/JB Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-21 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[HARD] §★KIJO★§/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199124842234/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 na Tak 😜 +wiek +sm +miał admina +spoko morda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Niech będzie na tak +ma już tam jakieś doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) Jednak z normalniejszych osób Na tak +Wiek +Jak pierwszy raz po długiej przerwie wbiłem, był mega pomocny +Aktywność ( @Hiropatrz last jego podanie, potem SB) Edytowane 25 Marca 2022 przez Novu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 na tak bo tak bo nie ma kija bo jest lepszy od hiro bo hiro do dengu bo ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Mi pod podaniem na UBT pisali że "odwalam" Okres próbny -kiedys odwalał (jak ja) -wiek +mutacja taka jest ale jej nie ma +byly admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Na tak +pomocny Godzinę temu, Hiro napisał: +mutacja taka jest ale jej nie ma ??? Według mnie przeszedł mutacje i ma normalny głos +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Nie mental nie wystarczajaco dojrzaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 W dniu 25.03.2022 o 20:44, kingu napisał: mental nie wystarczajaco dojrzaly jeden z nielicznych momentów kiedy zgadzam się z Kingem (dalej czekam aż psiapsiami będziemy ) Na nie -Jako admin jb dostawałeś sporo skarg (było to również powodem dengu) -Mentalnie dalej jesteś 8 latkiem (tak wiem, ja mam 7 latek według niektórych ) -Toksyczność Na nie, niedawny ban za info po za serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Niech spróbuje +stara sie chlopak +staz na jb +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Minęło 11 dni odkąd naiz odrzucił ci podanie z powodem zachowania nie zmienia się w tydz, ja też jestem tego zdania ale nie przyczepiajac się do tego bo był bym hipokryta Jestem za okresem próbnym -podanie pisane w 2min dosłownie przekopiowanie linków (stim gt) zajęło ci dłużej niż napisanie 1zdania + SM +Akt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syder Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Na tak + SM + Staż + Mutacja - Dużo skarg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Na nie -dziecko -nie ogarniasz -ban 12h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 31 Marca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Zachowanie dalej jest do poprawy, więc jeszcze powinieneś poczekać z następnymi podaniami. na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 można dać 2 szanse jeżeli zachowanie się poprawi będę na tak bo jesteś aktywny i ogarniasz na razie jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi