uSzanowankoo Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Na tak, + Wrubelki + Wiem, że umie oceniać demka [coś tam nie raz sprawdzał z HnS] + Doświadczenia na wielu serwerach [HnS/ JB/ 1vs1 /Mirage] Jeśli będzie spełniał swoje obowiązki przyzwoicie to nie widzę problemów w jego dysleksji na tym stanowisku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 tak +wjek +doświatczenie +chęci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) +Kandydat nie związany tylko z JB +Doświadczenie na wielu serwerach A co do ortografii... to myślę, że dasz jakoś radę. Na tak Edytowane 30 Marca 2022 przez invi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 30 Marca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 - ortografia, to jest jakiś koszmar. Ja nie wiem czy ty tak serio, czy dla zabawy, ale moim zdaniem to nie jest poziom odpowiedni dla członka UBT; - zdarzają się bezsensowne prowokacje i odpowiadanie na zaczepki niektórych osób, których nie powinno się traktować na poważnie; - brak doświadczenia, wiek, przy czym w mojej opinni to nie jest jakiś wielki problem, szybko byś ogarnął temat (podobnie jak SB); + aktywność na forum, staż na sieci; + zgadzam się, że przydałaby się osoba ze środowiska HNS w UBT, a ty jesteś związany z tym serwerem już od naprawdę długiego czasu; Jestem na nie. Jeśli ogarniesz punkt pierwszy, to nie widzę przeszkód, do tego czasu jednak nie powinieneś pełnić takiej funkcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi