Skocz do zawartości

[Odrzucone] Hiro ubt?

Udostępnij

Hiro

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Hiro
Imię: Wojciech
Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem osobą aktywnie uczestniczącą w rozwoju serwerów oraz forum jestem administratorem na serwerze na którym aktualnie wpływa najwięcej skarg czyli JB byłem UBT na jednej serwerowni ale nie przez ogromny okres czasu ze względu na ogromne składki administracyjne które tam obowiązywały. Regulamin znam oraz pamiętam w ocenianiu demek oraz wydawaniu werdyktów jestem całkiem nie zły choć za niedługo znajdzie się mnóstwo kandydatów (zapewne lepszych ode mnie) chciałbym spróbować sił w nowej roli. Jestem nową osobą w tym fachu ale ze względu na relacje z innymi ubt myślę że dojdziemy do porozumienia i wspólnie damy radę podołać temu zadaniu.  Na dole zamieszczam wam wyjaśnienia co do nie przyjemnych moich zachowan   z ubiegłego roku 

Cytat

Zacznijmy od tego gram tu dosyć długo nie z jedną sytuacją miałem styczność mały dzieciak duży świat chcąc zaistnieć w świecie dorosłych na swojej drodze popełniałem mnóstwo błędów od wyzywania administratorów po puszczaniu chamskich bindów itd. nigdy więcej nie popełnie tych błędów chciałbym naprawić społeczność JB w celu unikania bez sensownych banów czy faworyzacji gangu która już nie raz była na naszym serwerze na arenę powróciłem dosyć niedawno lecz regulamin ani nic zbytnio się nie zmieniło mam nadzieje że nie będzie to przeszkodą

Doświadczenie w ocenianiu demek: W skali od 1 do 10  7,5/10
Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat
Ile czasu poświęcam forum dziennie: (Jestem aktywny co średnio 30 minut w celu zobaczenia co się dzieje na arenie i aktywnie odpowiadam na propozycję oraz pytania dnia czy inne zabawy) 4-6h
Znajomość SM: 7
Link do profilu steam: Steam
Kontakt: TS | DC: Hiro.#1455 

plusy:

+sm

minusy:

czasami toxic

okres probny na tak! 

• Lubię to! 1

2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin

Przez Tomgra,

XDDDD

Na nie, ostatnio mi mamę zwyzywales na PW na discordzie i usunąłeś wiadomość żebym nie zrobił screena ;( ogólnie jesteś strasznie toksyczny, nie wiem nawet skąd admina na jb dostałeś (skoro hiro dostał to kiedy szansa dla @sebcioi @KonradB@ naiz)

Mialeś też kilka skarg oraz SB nie za czyste (chodzi mi o bindy)

• Lubię to! 1
  • Haha! 2

1 godzinę temu, Hiro napisał:

Regulamin znam oraz pamiętam

Nie znasz regulaminu nawet jako admin go nie umiesz przestrzegać

w ocenianiu demek oraz wydawaniu werdyktów jestem całkiem nie zły

XDDDDDDDDDDDDDDDDD na pewno 

Jestem nową osobą w tym fachu ale ze względu na relacje z innymi ubt myślę że dojdziemy do porozumienia

Tak o. Z nikim z UBT nie dojdziesz do porozumienia, bo masz EGO większe niż naszej trójki razem wzięte >.<

Na dole zamieszczam wam wyjaśnienia co do nie przyjemnych moich zachowan   z ubiegłego roku 

Z ubiegłego? Nie wiedziałem, że rok poprzedni skończył się kilka dni temu :v 

nigdy więcej nie popełnie tych błędów

To dlaczego je teraz popełniasz? :? 

chciałbym naprawić społeczność JB

No tutaj to chyba nic nie musze dopisywać poza "XDDDDD" 

w celu unikania bez sensownych banów czy faworyzacji gangu która już nie raz była na naszym serwerze

xd

mam nadzieje że nie będzie to przeszkodą

Przeszkodą to ty byś dla nas był (UBT), jakbyś został przyjęty. >.<

NIE

-jesteś nie ogarnięty

-była na ciebie ostatnio skarga 

-masz ego wyjebane w kosmos

-dajesz muta na 20h z powodem "nadmierne tworzenie przesterów + skarga", chociaż, że powinieneś nadać karę ze skargi, 

tłumaczyłeś się dziś, że jak dawałeś muta to ta skarga dopiero przyjęta była? Muta nadałeś o 20, skarga została przyjęta o 18. >.<

Edytowane przez Asko
  • WOW MEGA! 1

38 minut temu, Kokonek napisał:

skoro hiro dostał to kiedy szansa dla @sebcioi @KonradB@ naiz)

No chyba cię coś boli, że chciałbyś Konrada jako admina...

Na nie 

-Jestes mega dziwnym adminem, karasz jak niewyżyty.

+Wiek 

-Raczej proszenie kolegów o danie na tak (minuta po poście odrazu na tak, od kolegi który mało się udziela na forum xd)

35 minut temu, Asko napisał:

bo masz EGO większe niż naszej trójki razem wzięte >.<

Sus jesteś Asko 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności