ProGram Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561199036362139/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Nie mam Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Naiz Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Dostałem muta za skargę będąc w kolejce, kiedy zobaczyłem że na następną rundę będę w ct, wpisałem /lq i /t i 4, żeby mieć pewność że mnie do tego ct nie wrzuci, i jednak mnie wrzuciło jako tt'a. Po prostu zrespiłem się w gr'rze,jako tt'k i zabiłem ctka. i dostałem ctbana na bodajże 120minut za ,,bugowanie ct''. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JailBreak Data i godzina zdarzenia: 13.03.2022 około 14:05 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) jb_cavern_v1b Edytowane 13 Marca 2022 przez ProGram essa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 1 minutę temu, ProGram napisał: Po prostu zrespiłem się w gr'rze,jako tt'k i zabiłem ctka. i dostałem ctbana na bodajże 120minut za ,,bugowanie ct''. Przyznałeś się do zbugowania ct XD. Nie wiem, czy ma sens wypowiadania się większego. Zbugowałeś się = wpisujesz kill`a, a nie zabijasz ct w momencie którym respisz się w Gunroom`ie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 13 Marca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Dużo do pisania nie ma. ProGram wszedł do kolejki>dostał mute ze skargi>więc w następnej rundzie zrespił się w GRze i zabił ctka, a wardena obił. Wykorzystał błąd, więc moim zdaniem ctban słuszny, bo mógł wpisać np. killa lub dać się zabić, a potem zrespić. @ xBonio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Skarga została odrzucona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi