RealGangstaSht Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Nick: ArcZi Nick oskarżonego: Lubie seven daysy (czy cos takiego) Opis sytuacji: Admin dał mi muta na 720min za to ze wyzwałem goscia max 2 razy poniewaz obrazil mi ojca. Ostatniego muta za obraze wylapalem z miesiac temu albo nawet dluzej Godz: ok. 21:10/15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin Odpaliles sie z tym wyzywaniem, a w przeszlosci juz dostawales muty. Według mnie była to adekwatna kara. Nie zamierzam spamowac wiecej pod tym.@ tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Dobra ale wytlumaczcie mi dlaczego dostalem maksymalna kare za 2 wyzwiska kiedy przez bardzo dlugi okres czasu nie wyzywalem oraz typ mi na starego wlecial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 3 minuty temu, Siedem dni napisał: Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin Odpaliles sie z tym wyzywaniem, a w przeszlosci juz dostawales muty. Według mnie była to adekwatna kara. Nie zamierzam spamowac wiecej pod tym.@ tos1ek hahahaha czyli co jak ktos np rok temu wyzywal i zdazy mu sie ze 2 razy typa wyzwac bo go sprowokowal to caly czas mu bedziesz maksymalna kare walil? zajebiste myslenie masz kolezko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Dostałeś bo wcześniej byłeś z Tego znany za to że wyzywałeś, więc dostałeś należnego mute. Skarga została odrzucona. Edytowane 23 Marca 2019 przez tos1ek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi