djpikoo Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Nick: djpiko Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Część, zacznijmy od tego że jestem starym graczem jaila, regulamin opanowałem bez czytania go, lecz przeczytałem nie jedno krotnie każdy stary/nowy gracz mnie zna bądź w jakimś stopniu kojarzy, staram się pomagać jak mogę, 2-krotny admin na jailu, 2-krotny degrad 1 za nieogarnianue 2 wg forum za "brak aktywności" powód był inny, nie zrobię tego ponownie.Pisze to podanie bo widzę że przydał by się aktywny admin bo są godziny w których dzieje się samowolka. Doświadczenie w adminowaniu: na AS 2-krotny admin jb (2degrad) oraz posiadałem admina na ddr1/2 nie pamiętam które to było (rezygnacja) doświadczenia z innych sieci w to nie wliczam. Jak długo gram w CS:GO?: Ciężko zliczyć około 6/7lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W wolnej chwili po 14 do 22/24 Link GT: 750h - https://www.gametracker.com/player/[Ninje] DjPiko BEZZZKITU/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 6/7 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/DjPiko/ Mikrofon: posiadam tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?:nie jedno krotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 ta +ogar +doświadczenie +mutacja +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Tak +doświadczenie +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Doświadczenie jest duże bo miał kiedyś admina wiele razy . Nie było i nie ma jakiś problemów z tobą. Aktywność poprawiłeś od ostatniego podania. SM wygląda dobrze. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Jestem na tak iż gdyż dlatego ponieważ ze jest to gracz który jest z nami już jakiś czas ogarnia jest miły i nie wchodzi w różne konflikty Nie ma kija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 na tak Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Na Nie -nadużywanie permisji jako dawny admin -Mental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Na tak +Doświadczenie +sm +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi