Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie.piko

Udostępnij

djpikoo

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: djpiko

Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Część, zacznijmy od tego że jestem starym graczem jaila, regulamin opanowałem bez czytania go, lecz przeczytałem nie jedno krotnie każdy stary/nowy gracz mnie zna bądź w jakimś stopniu kojarzy, staram się pomagać jak mogę, 2-krotny admin na jailu, 2-krotny degrad 1 za nieogarnianue 2 wg forum za "brak aktywności" powód był inny, nie zrobię tego ponownie.Pisze to podanie bo widzę że przydał by się aktywny admin bo są godziny w których dzieje się samowolka.
Doświadczenie w adminowaniu: na AS 2-krotny admin jb (2degrad) oraz posiadałem admina na ddr1/2 nie pamiętam które to było (rezygnacja) doświadczenia z innych sieci w to nie wliczam.

Jak długo gram w CS:GO?: Ciężko zliczyć około 6/7lat

W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W wolnej chwili po 14 do 22/24

Link GT: 750h - https://www.gametracker.com/player/[Ninje] DjPiko BEZZZKITU/137.74.7.15:30050/

Znajomość SM: 6/7

Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/DjPiko/

Mikrofon: posiadam tak

Mutacja głosu: tak

Czy przeczytałem regulamin Admina?:nie jedno krotnie

Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.
  • Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności