ACforever Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Nick: ACforver Nick oskarżonego: neo Serwer: dr v2 cs 1.6 Opis sytuacji: Admin o nicku neo dał mi bana bez żadnego ostrzezenia Serwer: Cs 1.6 dr v2 Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: neo [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Powod: 'txt widzilem' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:187010564' [AMXBans] Twoje IP: '37.47.58.152' [AMXBans] Zbanowany Nick: ACforver [AMXBans] ============================================== Edytowane 23 Marca 2019 przez ACforever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Admin nie musi ostrzegać, czytales regulamin za txt jest ban, czyżbyś go nie znal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 @Protohypez tego co wiem to admin nie może banować admina, chyba że w 1.6 jest inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 @Protohype znam regulamin , po za tym jak by admin nie ostrzegał to kazdy od razu bana by dostawał pomysl troche. @ T0M3K nie jestem juz admin po prostu nie zabrali mi rangi na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 20 minut temu, ACforever napisał: @Protohype znam regulamin , po za tym jak by admin nie ostrzegał to kazdy od razu bana by dostawał pomysl troche. @ T0M3K nie jestem juz admin po prostu nie zabrali mi rangi na forum no nie do konca znasz jak widac 1. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z kar za jego złamanie. 2. Wchodząc na nasz serwer oświadczasz, że zapoznałeś się z regulaminem. 12. Zakaz wchodzenia na tekstury. 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. grasz tutaj wystarczajaco dlugo zeby wiedziec ze jest zakaz biegania po txt, wiec admin mogl dac Ci ostrzezenie, ale nie musial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) byłeś na teksturach ---> dostałeś bana resztę @ Nice Oneładnie podsumował odrzucam skargę Edytowane 23 Marca 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi