Moee Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 (edytowane) Nick: Moee Wiek: 18+ Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Częsty brak adminów na serwerze i rozpie***l zrobiony dzieci, irytujące dość. Doświadczenie w adminowaniu: Jakieś 2 lata na innej sieci Jak długo gram w CS:GO?: 7 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-23 Link GT: < KLIK > Znajomość SM: 5 Link do profilu Steam: < KLIK > Mikrofon: Posiadam Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 28 Lutego 2022 przez Moee poprawka 1 Poprawiłem wiek Przez Tomgra, 28 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 na tak +ogar +dobrze prowadzi +dobrze gra +mutacja w ch*j +zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 tak +opanowana osoba +ogarek + nie ma kija w dupie jak inni + jeden z lepszych kandydatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 TAK +wiek -czasami toxic +SM +będzie w stanie ogarnąć młyn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Tak Ogarek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi