realfejmior Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Nick:(Na jakim grasz na serwerze)fejmior ale gdy dostalem bana mialem fejmik Nick admina:(od którego dostałeś bana) Uszaty/uSzanowanko Długość bana:(Czas bana) 1msc 10h 29minut Data i godzina:(dostania bana) 2022-01-28 09:22 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana)HNS#2 Powód bana:(podany przez admina) "ban do nadania" ale mysle i chyba ten ban jest za brak poprawy na serwerze Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) seek_wardisup_final hejo wszystkim minely juz 3 tygodnie od mojego bana a ja tesknie za arenka dajcie ub i bede grzeczny bo chce na jb pograc i na innych serwerach areny sorry ze to odwolanie pisze jak mi juz 1 tydzien zostal ale chce sobie pograc 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 *klik* Zostało ci jeszcze kilka dni bana dasz radę ;> Brak UB @ Moderator @ Tomgra 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Nie ma takiej opcji :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi