NiceOne Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Nick: NiceOne, VOIDImię: MateuszWiek: 24Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Po prostu jest wolne miejsce, więc czemu by nie? Zawsze dodatkowa para rąk przyda się do pomocyDoświadczenie w moderowaniu: Bardzo dobre, było się już tu i tam Ile czasu poświęcam forum dziennie: W tygodniu rano przed pracąCoś o sobie: Co tu dużo mówić, wszyscy mnie znają, wiedzą jaki jestem oraz pewnie niektórzy pamiętają jakim byłem moderatorem czy też jak radziłem sobie na innych rangach (prócz M@ mirka , wtedy nie miałem w ogóle czasu i totalnie wywaliłem sie na serwer), z charakteru czasami człowiek skur*iel, ale o tym już opowiadałem w Q&A czy wywiadachCo zrobiłeś dla ArenySkilla: Byłem dwukrotnie moderatorem, parę razy UBT, Major adminem na 4 serwerach, opiekunem serwerów CS 1.6, stworzyłem własny serwer CS 1.6 którym również się opiekowałem, adminowałem na praktycznie każdym serwerze 1.6 jaki tu był od czasu gdy się tu znalazłem oraz na kilku serwerach CS:GO oraz na TS3, zrobiłem reaktywacje jednego z największych eventów na sieci (Arenki), parę razy wspierałem serwery poprzez pokaźną kwotę na reklamy, do tego posiadam prawie 8 letni staż na sieciKontakt: Steam, PW Forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 na tak mati ogar mial juz moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 + Jesteś bardzo ogarnięty; + Idealny wiek; + Doświadczenie Jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Ja bym brał +wiek +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 19 Lutego 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 (edytowane) na tak +doswiadczenie -/+ czarna historia z OM + mój hejter + git - czasem toxic ;v koniec złudzen, koniec marzen dla innych kandydatów :(( Edytowane 19 Lutego 2022 przez xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Na tak + doświadczenie + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Tak +Robi dobre poradniki https://imgur.com/a/aSpr3Kn +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Tak Ogarnie robotę Staż Dużo wyższych rang Będzie ci fajnie w zielonym Ale lepiej ci nick wygląda jak jest przekreślony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 na tak +ogar +staż +stare forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 tak +wiek +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 (edytowane) prwnie ze tak cisnie de**li jak trzeba nie boi się co o nim pomyślą same plusy Edytowane 19 Lutego 2022 przez naiz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 na tak ogar +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 no ta dobry ziomo jedzie z dziecmi jak popadnie kumpel bonia to mu przyjmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Równie na tak +Ogarnia, zna się itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serwal Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Na tak + Wiek + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 nie -toxic +staż -aktywność w ostatnim czasie kontakty z boniem wygrywaja moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 +ogar +doświadczenie Życzę powodzenia Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Na tak Wiek Ogar Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Tak +wiek +doświadczenie +ogarnięty najsłan2115 no nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 na nie es toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 6 godzin temu, #$Monster$# napisał: toxic ej pamietasz jak wbiles na jb i powiedziales do kija ty szm*to i cos tam jeszcze gadales ????? na tak +doświadczenie +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Na nie, Toksyczne odzywanie się do innych graczy, co można znaleźć w Archiwum Czatboxa czy w jakiś postach na forum, Ego, które czasami wywala po za skalę, W podaniu nie przekonujące powody, dlaczego chcesz zostać moderatorem, "Doświadczenie w moderowaniu: Bardzo dobre, było się już tu i tam" doświadczenie, które nic nie mówi, Aktywność taka sobie, gdyż inni kandydacie poświęcają forum o wiele więcej czasu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PodlaSkyy Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 +wiek +dobrze ogarnia +mutacja jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_romi_2 Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 tak +ogarnia +ogar +doświadzczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi