Skocz do zawartości

[Odrzucone] POWAŻNE podanie na modziksa

Udostępnij

NiceOne

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: NiceOne, VOID
Imię: Mateusz
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Po prostu jest wolne miejsce, więc czemu by nie? Zawsze dodatkowa para rąk przyda się do pomocy
Doświadczenie w moderowaniu: Bardzo dobre, było się już tu i tam 
Ile czasu poświęcam forum dziennie: W tygodniu rano przed pracą
Coś o sobie: Co tu dużo mówić, wszyscy mnie znają, wiedzą jaki jestem oraz pewnie niektórzy pamiętają jakim byłem moderatorem czy też jak radziłem sobie na innych rangach (prócz M@ mirka :KEKW:, wtedy nie miałem w ogóle czasu i totalnie wywaliłem sie na serwer), z charakteru czasami człowiek skur*iel, ale o tym już opowiadałem w Q&A czy wywiadach
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Byłem dwukrotnie moderatorem, parę razy UBT, Major adminem na 4 serwerach, opiekunem serwerów CS 1.6, stworzyłem własny serwer CS 1.6 którym również się opiekowałem, adminowałem na praktycznie każdym serwerze 1.6 jaki tu był od czasu gdy się tu znalazłem oraz na kilku serwerach CS:GO oraz na TS3, zrobiłem reaktywacje jednego z największych eventów na sieci (Arenki), parę razy wspierałem serwery poprzez pokaźną kwotę na reklamy, do tego posiadam prawie 8 letni staż na sieci
Kontakt: SteamPW Forum

• WOW MEGA! 2

Na nie,

• Toksyczne odzywanie się do innych graczy, co można znaleźć w Archiwum Czatboxa czy w jakiś postach na forum,
  • Ego, które czasami wywala po za skalę,
  • W podaniu nie przekonujące powody, dlaczego chcesz zostać moderatorem,
  • "Doświadczenie w moderowaniu: Bardzo dobre, było się już tu i tam" doświadczenie, które nic nie mówi,
  • Aktywność taka sobie, gdyż inni kandydacie poświęcają forum o wiele więcej czasu.
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności