hxll Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 https://steamcommunity.com/profiles/76561198222809788/ https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/ - osoba na ktora skladam skarge nick na serwerze - #$Monster$# Opis Sytuacji - wyglada to tak ze typek zabil mnie bez powodu wpisalem freekill odrodzilem sie potem chlop mnie znowu zabil i wpisalem znow freekill jeden powiedzial w sensie prowadzacy ze bede miec freedaya w nastepnej lecz #$Monster$# stwierdzil sobie ze nie wpisalem !freekill i mnie zabil podczas free daya Serwer - Jailbreak Godzina - 15:45 okoolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 XD celowo nie wpisywales fk zeby w next dostac fd wiec cie zabilem nie ma cwaniakowania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hxll Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 celowo XDDD tak tak wpisalem 2 razy freekill baranie raz mnie odrodzili drugi raz nie dostalem potem freedaya wylecialem z celi i mnie zabiles 3 minuty temu, #$Monster$# napisał: XD celowo nie wpisywales fk zeby w next dostac fd wiec cie zabilem nie ma cwaniakowania celowo XDDD tak tak wpisalem 2 razy freekill baranie raz mnie odrodzili drugi raz nie dostalem potem freedaya wylecialem z celi i mnie zabiles 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Jak już dostał tego fd, to powinieneś go zostawić, nie wiem skąd bierzecie te punkty z regulaminu Monster - 180ctban - specfk hxll - 30mute - obraza @ Tomgra @ Moderator przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi