Syder Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Nick: Syder, albo [HARD] SyderWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać admina?: W skrócie mam duże doświadczenie w byciu adminem, jestem też bardzo miły, trochę rzadziej pomocny, ale to się zmieni, jak kogoś obrażę z emocji, to od razu się poprawiam i przepraszam osobę obrażoną przeze mnie. Mam dość sporo wolnego czasu i będę bardzo dobrze sprawował rolę admina.Doświadczenie w adminowaniu: No byłem kilka razy adminem na jb, ale nie tylko. Miałem własny serwer deathrun + klasy(paczkę oczywiście robił mi ktoś inny), ale przez to że tydzień przede mną wystartował serwer o tej samej tematyce to zgarniał wszystkich graczy :(((( Musiałem niestety zakończyć moją działalność.Jak długo gram w CS:GO?: 5 latW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wieczornychLink GT: Raz Dwa TrzyZnajomość SM: wydaje mi się że 7, może ledwo 8Link do profilu Steam: SteamMikrofon: TAK Mutacja głosu: TAKCzy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Ogólnie liczę że mnie przyjmiecie pomimo tego że gram od niedawna, bo jestem koxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 tak ogarnie sm:0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 na tak + kox morda + sm + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Okres Próbny - prowokujesz czasami + sm + dojrzały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 (edytowane) Na tak Ogarnia Wiek Dojrzały Edytowane 16 Lutego 2022 przez KIJO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 na tak +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freezeb Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Na tak Ogarnia Sm Umie się zachować w danej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 (edytowane) nie toxic prowokujesz -niedawny comms Edytowane 16 Lutego 2022 przez #$Monster$# 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldbeN Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 tak - czytelne podanie - mozliwosc uzyskania pomocy jesli jest sie nowym graczem od tego pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi