Lucy Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Nick: Asko Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: By pomóc obecnej administracji ;> (xd). Jestem osobą pomocną i miłą ;> ( @ Tartuniko ) . Chcę zapobiegać syfowi na serwerze :v Doświadczenie w adminowaniu: ubt/adm dr/jb/jb#2 Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Rano/popołudnie/wieczór Link GT: *klik* Znajomość SM: 5 Link do profilu Steam: *klik* Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 (edytowane) OOOO NA TAK Admin marzeń na om oprócz pewnych trzech osób Ogarnie osoby odklejone Żeby nie było że jest lizane To ogromny hejter bo się śmieje nawet jak nadam komuś dobrze karę Edytowane 16 Lutego 2022 przez Tartuniko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 tak sm też mu się przyda potrenować strzelanie ;v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 tak + kałaszek jest wbity + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 ta +doświadczenie +sm +zawsze chodzi tylko pałace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 tak asko kox ogar nie ma kija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Na tak + ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 tak ogar bobas szybko sie irytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 nie bo bedzie gral taki koks z 10 lvl faceit i bedziesz myslal ze cheaty ma bo nie potrafisz pewnie odroznic cheatera od dobrego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 16 Lutego 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 (edytowane) Podanie przyjęte, admin nadany. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 16 Lutego 2022 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi