Skocz do zawartości

[Odrzucona]zabawna administracja

Udostępnij

Mikus

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Mikusk0t/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/kinderking4
https://steamcommunity.com/id/ToruT
https://steamcommunity.com/id/KsamiX

Nick oskarżonego: torut king ksamix
Opis sytuacji: admini graja pod swoje gangi torut chodzi caly czas za  mna przeszkadza mi nie wiem moze daje info , king daje muta mi za kilka slow gdzie caly serwer drze morde , jestem w miejscu X 5 sekund admini mowia ze kampie straszna faworaka , innych nie widza , nie potrafia ogarnac serwera ,uwzieli sie na gang ktory remisuje z ich gangiem , jak zwykle wczuty king nie potrafi zachowac kultury , a innym zwraca uwage.
Serwer: jb

Data i godzina zdarzenia: 16 50 14.02.22
Dowody: demo urwis i arcade

Edytowane przez Tomgra
  • Lubię to! 3
  • Smutne. 1
  • Haha! 2

Dodałem linki do Steam autora i oskarżonych

Przez Tomgra,

27 minut temu, Mikus napisał:

king daje muta mi za kilka slow gdzie 

robiles przestery i nie zachowywales kultury wiec dalem ci muta proste

jak zwykle wczuty king nie potrafi zachowac kultury 

kur*a/japierd*ole to jest co innego niz wyzywanie czy wyklinanie do innych graczy :P

uwzieli sie na gang ktory remisuje z ich gangiem 

nie uwzieli tylko miales isc przed cele a na urwisie biegales caly czas w jednym obrebie wiec dostales slaya zaspamiles na u@ i dostales bana

a propo mlynu na evencie jakos ci nie przeszkadzalo ze sobie gadaja a jak bylo juz za glosno dawalem bina na msay za naduzywanie

a jak juz trzeba zlozyc skarge bo musi byc powod 😜

• Lubię to! 2

Chodziłem za tobą z 20s bo sprawdzałem czy kampisz i ani trochę ci nie przeszkadzałem że pod celownik podchodziłem czy coś bo trzymałem od ciebie odległość. Nie daje nikomu infa ponieważ przez cały event byłem na tsie z @ kingui @ KsamiXbo my to organizowaliśmy. Polecam wejść na ts salto i tam zobaczyć na max 3 że jesteśmy. Każdy gang był slay'owany za kampienie. Ja nikogo nie faworyzowalem ponieważ podczas każdej zabawy żyłem w ct i nie sprawdzałem kto kampi bo inni to robili.

• Lubię to! 2

Zaczynając od początku:

'admini graja pod swoje gangi' - Osoby które kampiły dostały slay'a, zarówno osoby z gangów Ninja jak i pozostałe osoby na serwerze.

'torut chodzi caly czas za  mna przeszkadza mi nie wiem moze daje info' - ToruT chodził i doglądał, czy gracze nie kampią. ToruT chodził za tobą przez kilka rund na mapie urwis, później spectowałem gang EASY osobiście. ToruT cały czas siedział z nami na TS3 i nadzorował przebieg eventu.

'king daje muta mi za kilka slow gdzie caly serwer drze morde' - Nie bądź bezczelny, zacząłeś dmuchać w mikrofon, było od Ciebie słuchać przestery.

'jestem w miejscu X 5 sekund admini mowia ze kampie straszna faworaka' - Tragedia, nie zostałeś upomniany ani nie dostałeś slay'a gdy nie kampiłeś.

'innych nie widza' - Odniosłem się do tego wyżej, dodam, że dwie osoby nie są w stanie kontrolować 20 osób obecnych na serwerze. Na wszelkie zgłoszenia pod u@ reagowaliśmy.

'nie potrafia ogarnac serwera' - Tego nie rozumiem, jeśli Ci chodzi o nadużywanie mikrofonu przez niektórych graczy - to leciały muuuuty.

'uwzieli sie na gang ktory remisuje z ich gangiem' - Odniosłem się do tego wyżej

'jak zwykle wczuty king nie potrafi zachowac kultury , a innym zwraca uwage.' - To 'zdanie' to czyste kłamstwo, nie było sytuacji kiedy king zachował się w sposób nieodpowiedni, czy niekulturalny.

Skarga nie ma sensu, informację w niej zawarte są nieprawdziwe, a sam opis skargi zakończył się na jednym 'zdaniu'. Tyle ode mnie, trzymaj się :D

• Lubię to! 2
  • WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności