Mikus Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Mikusk0t/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/kinderking4https://steamcommunity.com/id/ToruThttps://steamcommunity.com/id/KsamiX Nick oskarżonego: torut king ksamix Opis sytuacji: admini graja pod swoje gangi torut chodzi caly czas za mna przeszkadza mi nie wiem moze daje info , king daje muta mi za kilka slow gdzie caly serwer drze morde , jestem w miejscu X 5 sekund admini mowia ze kampie straszna faworaka , innych nie widza , nie potrafia ogarnac serwera ,uwzieli sie na gang ktory remisuje z ich gangiem , jak zwykle wczuty king nie potrafi zachowac kultury , a innym zwraca uwage. Serwer: jb Data i godzina zdarzenia: 16 50 14.02.22 Dowody: demo urwis i arcade Edytowane 13 Lutego 2022 przez Tomgra 3 1 2 Dodałem linki do Steam autora i oskarżonych Przez Tomgra, 13 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 27 minut temu, Mikus napisał: king daje muta mi za kilka slow gdzie robiles przestery i nie zachowywales kultury wiec dalem ci muta proste 27 minut temu, Mikus napisał: jak zwykle wczuty king nie potrafi zachowac kultury kur*a/japierd*ole to jest co innego niz wyzywanie czy wyklinanie do innych graczy 27 minut temu, Mikus napisał: uwzieli sie na gang ktory remisuje z ich gangiem nie uwzieli tylko miales isc przed cele a na urwisie biegales caly czas w jednym obrebie wiec dostales slaya zaspamiles na u@ i dostales bana a propo mlynu na evencie jakos ci nie przeszkadzalo ze sobie gadaja a jak bylo juz za glosno dawalem bina na msay za naduzywanie a jak juz trzeba zlozyc skarge bo musi byc powod 😜 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Chodziłem za tobą z 20s bo sprawdzałem czy kampisz i ani trochę ci nie przeszkadzałem że pod celownik podchodziłem czy coś bo trzymałem od ciebie odległość. Nie daje nikomu infa ponieważ przez cały event byłem na tsie z @ kingui @ KsamiXbo my to organizowaliśmy. Polecam wejść na ts salto i tam zobaczyć na max 3 że jesteśmy. Każdy gang był slay'owany za kampienie. Ja nikogo nie faworyzowalem ponieważ podczas każdej zabawy żyłem w ct i nie sprawdzałem kto kampi bo inni to robili. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsamiX Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Zaczynając od początku:'admini graja pod swoje gangi' - Osoby które kampiły dostały slay'a, zarówno osoby z gangów Ninja jak i pozostałe osoby na serwerze. 'torut chodzi caly czas za mna przeszkadza mi nie wiem moze daje info' - ToruT chodził i doglądał, czy gracze nie kampią. ToruT chodził za tobą przez kilka rund na mapie urwis, później spectowałem gang EASY osobiście. ToruT cały czas siedział z nami na TS3 i nadzorował przebieg eventu. 'king daje muta mi za kilka slow gdzie caly serwer drze morde' - Nie bądź bezczelny, zacząłeś dmuchać w mikrofon, było od Ciebie słuchać przestery. 'jestem w miejscu X 5 sekund admini mowia ze kampie straszna faworaka' - Tragedia, nie zostałeś upomniany ani nie dostałeś slay'a gdy nie kampiłeś.'innych nie widza' - Odniosłem się do tego wyżej, dodam, że dwie osoby nie są w stanie kontrolować 20 osób obecnych na serwerze. Na wszelkie zgłoszenia pod u@ reagowaliśmy.'nie potrafia ogarnac serwera' - Tego nie rozumiem, jeśli Ci chodzi o nadużywanie mikrofonu przez niektórych graczy - to leciały muuuuty.'uwzieli sie na gang ktory remisuje z ich gangiem' - Odniosłem się do tego wyżej'jak zwykle wczuty king nie potrafi zachowac kultury , a innym zwraca uwage.' - To 'zdanie' to czyste kłamstwo, nie było sytuacji kiedy king zachował się w sposób nieodpowiedni, czy niekulturalny. Skarga nie ma sensu, informację w niej zawarte są nieprawdziwe, a sam opis skargi zakończył się na jednym 'zdaniu'. Tyle ode mnie, trzymaj się 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi