Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga bo moge B)

Udostępnij

#$Monster$#

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/uSzanowankoo

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) uszanowanko 
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) dal mi warna za to ze nazwalem skarge skarga #jr co jest w tym zlego? ja nie wiem poazatym skarge na prowokacje na chat boxie odrzucil wiec tutaj warn nie sluszny 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) forum

Data i godzina zdarzenia: 14:45 11-01
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) mam warna

• Smutne. 1
  • Haha! 7

2 różne skargi i 2 różne sprawy.
Skarga rajka nie ma wypełnionego wzoru, brak czasu / daty / informacji kogo dotyczy skarga. Warto dodać czas to moderatorzy by przejrzeli archiwum po za tym od wczorajszego wyjścia z forum sprawdzałem czat forum jak to robię codziennie. Jeśli chcesz to wtedy otrzymasz ewentualnie warna za prowokacje za tą jakby skargę, ale nie ze skargi ale po prostu za łamanie regulaminu na czacie forum, co można znaleźć w dwóch puntach regulaminu czat boxu.

• Wszyscy użytkownicy chcą być szanowani i lubiani, dlatego zachowajmy szacunek oraz kulturę w stosunku do innych, nie wyzywajmy i nie obrażajmy.
  • Nasz Chatbox jest publiczny, więc nawet użytkownicy nie uczestniczący w dyskusji mogą go czytać. Pamiętaj zatem, aby dbać o jakość czatu nie umieszczając treści, które mogą wywołać napady epileptyczne (np. migające obrazy), czy innych zawartości niezgodnych z netykietą.

Twoja skarga dotyczy zachowania admina na serwerze co za tym idzie czeka na werdykt UBT. Taka jest kolej rzeczy, że podczas gdy jest podane demko oraz ranga wyższa może je ocenić to będzie to robić. Warna otrzymałeś za 0 punktów, który nie robi nic na twoim koncie. Nie blokuje on podań na jakąś rangę i nie musisz go odkupić, czego nie zrozumiałeś na czacie. W nazwie tematu napisałeś #jr a że była to skarga na użytkownika @ rajek1908łatwo połączyć twój skrót z danym graczem, co połączy pewnie większość graczy która gra w gry i słyszy podobne skróty na co dzień. Nie oszukujmy się chciałeś zaatakować admina w nazwie tematu i to zrobiłeś, więc ja zgodnie z regulaminem zmieniłem Ci nazwę tematu. Twoje wyjaśnienia typu że JR to Junior to dalej może być prowokacja [że Rajek jest dzieckiem?].

Nie chce mi się wypisywać Ci nic więcej, bo i tak mam wrażenie, że moje słowa do Ciebie nie docierają a powyższa treść jest wystarczającym już argumentem obrony w tej skardze.

• Lubię to! 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności