naiz Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Propozycja: Usunięcie otrzymywania/odbierania punktów przy wygraniu/przegraniu rundy, gdy dopiero weszliśmy na serwer. Treść: Jest to dosyć bezsensowne, że dostajemy, bądź są nam odbierane punkty, jeżeli nie mamy nawet możliwości ingerowania w przebieg rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 tak ale to i tak roznica 1 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Na tak jest to irytujące i takim tryhardą jak Asko i naiz to przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomgra Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 (edytowane) Osobiście nie widzę z tym problemu, ale rozumiem, że dla niektórym te kilka punktów różnicy ma znaczenie. Zedytowałem plik events.sp (od levels_ranks), naprawiłem przy okazji błąd z asystami (https://forum.arenaskilla.pl/topic/18118-blad-z-punktami-za-asyste/) Przetestowane (specjalnie zrobiłem konto Steam i zainstalowałem CS'ka) i działa, załączam plik .sp @ xBonio events.sp Edytowane 11 Lutego 2022 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi