Leszczu Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Propozycja to : Zwiększenie procentu natychmiastowej śmierci z nożu u klasa Nożownik, ale również dodanie oraz usunięcie niektórych klas na deathrun v1 Treść :Proponuje zwiększyć procent natychmiastowego zabicia u Nożownika z 40% na 45% lub 50%, czemu można zapytać? Wydaje mi się ,że to 40% zniechęca użytkowników do kupienia tej oto klasy i wolą kupić rebelianta ,którego jest o wiele za dużo na serwerze i wydaje mi się że powinna być większa różnorodność wśród tych oto rang SP . Także wydaje mi się że warto dać większy procent natychmiastowego zabicia z noża u tej klasy ,żeby na tym pięknym serwerze była większa różnorodność wśrod rang. Także prosiłbym o dodanie nowych klas na tym serwerze oraz usunięcie niektórych klas ,który poprostu zasypują niepotrzebnie klasy ,ale również przez to nowi gracze często niewiedzą ,która darmowa klasy by im najlepiej pasował, bo poprostu jest ich o wiele za dużo. Dziękuję za wysłuchanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi