Moderator xdar1uNqq Opublikowano 6 Lutego 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Nick: xdar1uNqqImię: DariuszWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Mam największe doświadczenie z aktualnych kandydatów. To samo tyczy się doświadczenia adminowania(miałem admina na praktycznie każdym typie serwera). Z tego powodu myślę, że jestem idealnym uzupełnieniem dla UBTeamu z uwagi na to, że znam każdy regulamin(z HNSA +/- też mi jest znany). Moje sprawdzanie demek było zawsze fair. Nie spotkałem się z przeswiadczeniem, że na demku bylo inaczej. Moje zachowanie wedlug mnie się poprawilo. Nie uczestnicze i nie mam zamiaru uczestniczyc w praktycznym zyciu jb. Z aktualnym UBTeamem mam bardzo dobre relację, więc nie ma szans na sprzeczki między teamowe. Widzę, że mimo małej ilości skargi i tak potrafią leżeć, więc z chęcią wypełnie braki. Myślę, że mogę dostać ostatnią szansę na tym stanowisku, bo lubię przeglądać demka. Doświadczenie w ocenianiu demek: Bardzo dużeJak długo gram w CS:GO?: 6 latIle czasu poświęcam forum dziennie: Sporo, często mam w tle.Znajomość SM: 5Link do profilu steam: SteamKontakt: dc: xdar1uNqq#1269 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Zdecydowanie na tak Duże doświadczenie, wiek jak i poprawa zachowania dużo przemawia. Jesteś najlepszym kandydatem z wszystkich aktualnych, znasz bardzo dobrze regulaminy oraz wypełniałes nawet obowiązki ACT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) + Doświadczenie + Aktywny na forum + Najlepszy kandydat Edytowane 6 Lutego 2022 przez rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 +doświadczenie +aktywność +chęci Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 ta +wiek +doświadczenie +Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi