Scooby-Dooo Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Nick: Scooby-Doo Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Posiadam spory staż na wszelkich serwerach, jestem bardzo aktywny na naszych serwerach głownie na OnlyMirage, osobiście jestem bardzo miły, kulturalny i nienawidzę cheaterów którzy psują innym gre sam osobiście uwielbiam cska i spędzam na nim dużo czasu. Mam nadzieje że moja osoba wkońcu wzbogaci się o uprawnienia na OnlyMirku, a co za tym idzie przyczynię się do pomocy serwera, Doświadczenie w adminowaniu: Doświadczenie mam całkiem spore na różnych serwerach od jakiś 2-3 miesięcy zajmuję się tym bardziej poważnie. Jak długo gram w CS:GO?: od 2015 roku do dnia dzisiejszego W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 8 do 23 w dobie koronawirusa jestem 24/7 aktywny Link GT: https://www.gametracker.com/player/Scooby-Doo/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199148947527/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: oczywiście. 1 10. Admin ma obowiązek posiadać na forum identyczną lub podobną nazwę użytkownika do nicku, który używa na serwerze. Przez Tomgra, 4 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 +gt +wiek +sm Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Oczywiście, ze na tak +Nieinfantylne zachowanie +Wiek +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Okres próbny - dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Na tak +Aktywność +Wiek +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Na tak Aktywny Umie coś strzelać więc da radę rozpoznać Cheater Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 5 Lutego 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 (edytowane) Podanie przyjęte, admin nadany. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 5 Lutego 2022 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi