HYPE_Matthew Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Nick: HYPE _ host XD.🖕🖕 Wiek:16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:ponieważ wchodze na serwer prawie codziennie Doświadczenie w adminowaniu:nie posiadam doświadczenia ale szybko sie ucze Jak długo gram w CS:GO?:1 rok W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:cały dzień prawie Link GT: https://www.gametracker.com/player/[BenZ] HYPE _ host XD.🖕🖕/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM:3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199188068434/ Mikrofon: (Tak/Nie) Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 +gt +wiek -konto pod podanie Na Tak okres próbny proponuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 +Nie ma z nim problemów +Pomaga nowym graczom +Wiek Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 9. Admin ma obowiązek posiadać na serwerze identyczny lub podobny nick do tego, który podał w podaniu. +wiek -kłamiesz z ostatnim pytaniem jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 tak +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 +miły +pomocny -konto pod podanie można dać szanse jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 okres próbny -doswiadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Na tak +Miły +Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Okres próbny :v +Miły +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi