Skocz do zawartości

Propozycja JB - los po stronie CT

Udostępnij

naiz

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja: Aktualizacja /los po stronie ct
Treść: Nie wiem, czy ktoś w ogóle używa /los po stronie ct, także przydała by się aktualizacja.

Zapraszam proponowania.

Przykładowe rzeczy:
~+30hp
~+50hp
~-20hp
~tarcza (na mapie lego jail takowa była, nie zrobiła ona większej różnicy)
~zwiększona prędkość na całą rundę (nieznaczna)
~+100 waluty
~-50 waluty
~nieskończone ammo na rundę
~medic shot
~granat taktyczny

• Lubię to! 1

Zdecydowanie na tak
Oprócz amunicji. Jak dla mnie zbyt op
Załóżmy że osoba X wpisuje los i ma nieskończność ammo, bierze wtedy takie P90 czy autocampe i praktycznie brak możliwości buntu zwłaszcza jeśli dany CT jest dobry aimowo.
Również +50hp mega op, teraz warden + full hp w gangu = 152hp zakładając że +50 wejdzie w życie to CT ma 202 życia a taki terrorysta z full gangu P200 z 6 ammo
Bunty są nieodłączną częścią jb a takie coś (może i tylko co 5 rund) może je dosyć mocno zniwelować
Oto kilka moich pomysłów:
-Jak jest zwiększony speed to może gravitka, nieznacznie zmniejszona
-podpalenie tak jak u terro
-granat zapalający (ewentualnie nade ale go się czasami dostaje po prostu)
-nieśmiertelność ale TYLKO do czasu otworzenia cel (chociaż ciężkie by to było do zrobienia na mapach gdzie cele trzeba otworzyć ręcznie)
-możliwość wylosowania przeniesienia do terro (bardzo mała szansa na to, gdzieś tak 0.1% może nawet mniej)
-wylosowanie wardena/deputego (max 1 ct może to wylosować na runde) jeśli ktoś by już miał tego wardena to osoba która wylosowała by go z automatu dostała (nie liczy się wtedy kiedy admin nada komuś wardena przez !sw)
-zadawanie mniej obrażeń do końca rundy, gdzieś tak np. o 5/10 obrażeń na każdy pocisk (np. zadajemy z kałacha 27 hp, po wylosowaniu -5 obrażeń zadajemy -22)
z niektórymi chyba trochę przesadziłem i są to za duże utrudnienia/ułatwienia ale myślę że niektóre pomysły są nawet ok

Edytowane przez Kokonek

2 minuty temu, Kokonek napisał:

Zdecydowanie na tak
Oprócz amunicji. Jak dla mnie zbyt op
Załóżmy że osoba X wpisuje los i ma nieskończność ammo, bierze wtedy takie P90 czy autocampe i praktycznie brak możliwości buntu zwłaszcza jeśli dany CT jest dobry aimowo.
Również +50hp mega op, teraz warden + full hp w gangu = 152hp zakładając że +50 wejdzie w życie to CT ma 202 życia a taki terrorysta z full gangu P200 z 6 ammo
Bunty są nieodłączną częścią jb a takie coś (może i tylko co 5 rund) może je dosyć mocno zniwelować
Oto kilka moich pomysłów:
-Jak jest zwiększony speed to może gravitka, nieznacznie zmniejszona
-podpalenie tak jak u terro
-granat zapalający (ewentualnie nade ale go się czasami dostaje po prostu)
-nieśmiertelność ale TYLKO do czasu otworzenia cel (chociaż ciężkie by to było do zrobienia na mapach gdzie cele trzeba otworzyć ręcznie)
-możliwość wylosowania przeniesienia do terro (bardzo mała szansa na to, gdzieś tak 0.1% może nawet mniej)
-wylosowanie wardena/deputego (max 1 ct może to wylosować na runde) jeśli ktoś by już miał tego wardena to osoba która wylosowała by go z automatu dostała (nie liczy się wtedy kiedy admin nada komuś wardena przez !sw)
-zadawanie mniej obrażeń do końca rundy, gdzieś tak np. o 5/10 obrażeń na każdy pocisk (np. zadajemy z kałacha 27 hp, po wylosowaniu -5 obrażeń zadajemy -22)
z niektórymi chyba trochę przesadziłem i są to za duże utrudnienia/ułatwienia ale myślę że niektóre pomysły są nawet ok

rzeczywiście każdy chce to czytać 

Na Tak

• Haha! 1

Moim zdaniem za bardzo op po stronie ct, jak ktoś jest w gangu i ma tam na maxa ulepszone hp to już ma w ct jakieś 150 hp 

~+30hp, tak 
~+50hp, tak
~-20hp, tak 
~tarcza (na mapie lego jail takowa była, nie zrobiła ona większej różnicy), nie
~zwiększona prędkość na całą rundę (nieznaczna), nie
~+100 waluty, tak 
~-50 waluty, tak 
~nieskończone ammo na rundę, nie 
~medic shot, nie 
~granat taktyczny, tak 

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • Avgariat zmienił(a) tytuł na Propozycja JB - los po stronie CT
  • 6 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności