MiczuMily Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Propozycja to: Usunięcie odtwarzania dźwięków u graczy Treść: Brak dostępu do komendy bądź usunięcie jej całkowicie ponieważ admini odkryli zabawkę i teraz spamią 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Tak Niektórzy się bawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 tak bo to podchodzi pod naduzywanie permisji admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Gdybyście byli adminami też byście zobaczyli jakie to przydatne. Dajmy taką sytuację, że z 10 osob w tym czasiw mówi i jak ma ktoś admina usłyszeć tylko wystarczy walnąć raz binda i ciho się robi, czyli jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 17 Stycznia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 6 minut temu, ToruT napisał: Gdybyście byli adminami też byście zobaczyli jakie to przydatne. Dajmy taką sytuację, że z 10 osob w tym czasiw mówi i jak ma ktoś admina usłyszeć tylko wystarczy walnąć raz binda i ciho się robi, czyli jestem na nie Komenda !xmenu (sm_xmenu). Proponuję zostawić tą komendę i usunąć możliwość puszczania samemu innych dźwięków. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 8 minut temu, ToruT napisał: Gdybyście byli adminami też byście zobaczyli jakie to przydatne. Dajmy taką sytuację, że z 10 osob w tym czasiw mówi i jak ma ktoś admina usłyszeć tylko wystarczy walnąć raz binda i ciho się robi, czyli jestem na nie ale o to tu chodzi ze oni te dzwieki ciagle sobie dawaja 4fun zeby sie posmiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 25 minut temu, ToruT napisał: Gdybyście byli adminami też byście zobaczyli jakie to przydatne. Dajmy taką sytuację, że z 10 osob w tym czasiw mówi i jak ma ktoś admina usłyszeć tylko wystarczy walnąć raz binda i ciho się robi, czyli jestem na nie sam msay starcza, blumek/asko jakos malo tego korzystają i uciszaja a wiekszosc adminow to tym nawalaja bo "młyn jest i trzeba uciszyc" Wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 27 minut temu, ToruT napisał: Gdybyście byli adminami też byście zobaczyli jakie to przydatne. Dajmy taką sytuację, że z 10 osob w tym czasiw mówi i jak ma ktoś admina usłyszeć tylko wystarczy walnąć raz binda i ciho się robi, czyli jestem na nie ja rozumiem ale wczoraj się 60 time ( @ Asko @ blumeki reszta brygady) bawili się tym więc GIGA Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 (edytowane) To jest takie coś jak dział skarg gdzie możecie napisać skargę na adminów za nadużywanie permisji i po sprawie a nie odrazu wszystkim zabierać :c Edytowane 17 Stycznia 2022 przez ToruT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Może zamiast tego wyciągać konsekwencje u adminow, którzy tego nadużywają? Ja używam tego binda max z 2 razy dziennie i zawsze jest to skuteczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 W przypadku nadużywania takowej rzeczy zapraszam do działu skarg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi