Skocz do zawartości

[Odrzucone] Beczunia w 2k22 roku

Udostępnij

MiczuMily

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator Forum
6 minut temu, ToruT napisał:

Gdybyście byli adminami też byście zobaczyli jakie to przydatne. Dajmy taką sytuację, że z 10 osob w tym czasiw mówi i jak ma ktoś admina usłyszeć tylko wystarczy walnąć raz binda i ciho się robi, czyli jestem na nie 

Komenda !xmenu (sm_xmenu).

Proponuję zostawić tą komendę i usunąć możliwość puszczania samemu innych dźwięków.

• Lubię to! 1

8 minut temu, ToruT napisał:

Gdybyście byli adminami też byście zobaczyli jakie to przydatne. Dajmy taką sytuację, że z 10 osob w tym czasiw mówi i jak ma ktoś admina usłyszeć tylko wystarczy walnąć raz binda i ciho się robi, czyli jestem na nie 

ale o to tu chodzi ze oni te dzwieki ciagle sobie dawaja 4fun zeby sie posmiac

25 minut temu, ToruT napisał:

sam msay starcza, blumek/asko jakos malo tego korzystają i uciszaja a wiekszosc adminow to tym nawalaja bo "młyn jest i trzeba uciszyc"

Wielkie TAK

27 minut temu, ToruT napisał:

ja rozumiem ale wczoraj się 60 time ( @ Asko @ blumeki reszta brygady) bawili się tym więc 

GIGA Tak

• WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności