Skocz do zawartości

[Przyjęta]Chłop na % wbija i się drze ;(

Udostępnij

Kokonek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) -

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) -

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Kennys, Ponczus
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Wbił sobie jakiś typek bo chyba mocno zakrapianej imprezce i zaczął nadużywać i wyzywać. Ponczek też nadużył jak i w sumie połowa serwera. Była jeszcze mapa wcześniej gdzie głównie ponczus nadużywał przez całą mapę ale dokładnej nazwy nie pamiętam (chyba coś z kitty), tam też było dużo nadużywania i wyzywania więc jeśli jakiemuś UBT/adminowi się nudzi to można zobaczyć również poprzednią mapę.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB

Data i godzina zdarzenia: 15.01.2022/16.01.2022 pierwsza mapa ok. godziny 23:50, druga o 0:10 (coś koło tego)
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) Demko z mapy ba_jail_hellsgamers_go_v2 (przed wbiciem admina Polar czyli gdzieś do 4-5 rundy) oraz mapa wcześniej z (chyba) kitty w nazwie

• Haha! 1

Co do ponczusia to, gdy wbije na serwer to dostanie mute od byle jakiego admina za naduzywanie, prowokacje, ucieczkę

A co do reszty to gdy wbilem na serwer to wszystkich upomniałem i jakieś dwie osoby wyrwały jeszcze mute, ponieważ nie zastosowały się do mich upomnień

Lecz nie wiem jak się niektórzy zachowywali przed moim wbiciem.

Pozdrawiam

Edytowane przez PoLaR

11 godzin temu, PoLaR napisał:

Co do ponczusia to, gdy wbije na serwer to dostanie mute od byle jakiego admina za naduzywanie, prowokacje, ucieczkę

jaką ucieczkę? nie upominałeś mnie ze mam  jakieś ostrzenie i jak było rtv 6/6 głosów to porostu sobie wyszłem bo była juz późna godzina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności