Lucy Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zapraszając kogoś do gangu, wywala serwer za każdym razem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zobaczie od nowej mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Nic się nie zmieniło nadal wywala serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 dokladnie tak jak napisał asko Po dodaniu osoby do gangu wywala serwer, jak poprosilem fejmika zeby dodal nic sie nie dzialo po dodaniu tylko jak ja dodaje to wywala, wydaje mi sie ze to przez to ze zostal mi nadany zastepca w gangu w jakis inny sposob niz przez !gang, chyba skaner pisal do bonia w tej sprawie o zastepce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 dziala juz wszystko git - wystarczylo zabrac i nadac na nowo zastepce do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi