Siwy Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach)Siwy Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydat)Myśle, że jestem odpowiednim kandydatem na to stanowisko, ponieważ ogarniam regulamin w 100%. Lubie spędzać czas na tym serwerze czas. Staram się być miły dla każdego i pomagać innym. Często jest młyn na serwerze i chciałbym, żeby go już nie było. Nie mam żadnych konfliktów z graczami. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)Miałem dużo razy admina na serwerach Arenaskilla Jak długo gram w CS:GO?: 4300h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:gdy jest szkola to 17-22 a gdy nie ma 11-24. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[es] Siwy/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Ninya] Siwy/137.74.7.15:30050/" Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198256629021/ Mikrofon: (Tak/Nie)Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) niestety nie Czy przeczytałem regulamin Admina?:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 8 godzin temu, Siwy napisał: Myśle, że jestem odpowiednim kandydatem na to stanowisko, ponieważ ogarniam regulamin w 100%. Coś mi się kurde nie wydaje Nie -ostatnie podania, wszystkie odrzucone -mutacja -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Godzinę temu, asaso napisał: Coś mi się kurde nie wydaje Nie -ostatnie podania, wszystkie odrzucone -mutacja -wiek Ty chyba nie wiesz ze chłop miał już admina Na tak/okres próbny, na 90% da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 na tak +okres probny +ogar +ogarnal zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 tak +ogarnia komendy +ogarnia ct +miał kiedyś admina na jb2 - mutacja +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 1 godzinę temu, asaso napisał: Coś mi się kurde nie wydaje Nie -ostatnie podania, wszystkie odrzucone -mutacja -wiek Bo twoje nie były Na tak +Ogarnia +Wiek +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanz Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Na tak +wiek +miał już admina, więc już co nieco wie +aktywność +ogania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 1 godzinę temu, asaso napisał: -mutacja 20 minut temu, ToruT napisał: - mutacja co wy tak z tą mutacją na tak +ziom +ogar +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 1 godzinę temu, asaso napisał: Coś mi się kurde nie wydaje Nie -ostatnie podania, wszystkie odrzucone -mutacja -wiek nie no chłopie sam nie masz mutacji i wieku do tego, twoje wszystkie podania też były odrzucane XDDDDDD Na Tak +wiek +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 na tak +doświadczenie +ogar +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanz Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 (edytowane) 45 minut temu, Sanz napisał: +miał już admina, więc już co nieco wie sorry, mój błąd nie wiem, czy miał, pomyliłem go, ale chodziło mi o sm, mój błąd Edytowane 9 Stycznia 2022 przez Sanz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Na tak +aktywnosc +miły +ogarnia +SM +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watazka Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Na tak: +Aktywnosc +Uprzejmosc +Znajomosc regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Tak +aktywność +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Nie -odrzucone podanie - brak mutacji co jest najbardziej potrzebne na jb napisane w środe pod podaniem : Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. 2 Mój błąd nie zauważyłem.. przepraszam. Podanie zostawię jako że jest już prawie 24h od napisania. Przez uSzanowankoo, 9 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Ta Ogar Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Problemem jest twój brak mutacji, na jb2 nadawałeś ostrzeżenia poprzez chat/msay, przez co gracze nic sobie z tego nie robili. Dodatkowo byłeś na wylocie, dzięki czemu złożyłeś rezygnację. Wykaż się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi