Serwal Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Serwal Wiek: 13 od 2 dni Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Pomagam często róznym graczom gdy np. nie wiedza jak miec spadochron i sprint , znam source mod i zwiększył bym aktywność adminów na serwerze Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Miałem dwa razy admina na zombie mode Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)https://www.gametracker.com/player/%5BPIESELY%5D%20Serwal/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/jokercio2009/ Mikrofon: (Tak/Nie)Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 2 Zmiana SM Przez SchMidT, 7 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) XDDDDDDDDDDDDDD nie -nieogarniasz -nie pomagasz - prowokujesz 8/10 Potrafię pisać własne pluginy na podstawowym poziomie zamknijcie to podanie pls XD Edytowane 7 Stycznia 2022 przez fejmiorr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) Na nie -wiek -mutacja -nigdy nie widzalem ze komuś pomagasz -z sm kłamiesz -wyzywasz -nie ogar Edytowane 7 Stycznia 2022 przez Wrobel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 nie znam można przetestować czy napewno 8/10 z sm coś mi tu śmierdzi narazie na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Oczywiście, że na tak nie. - Wiek - Prowokacje - Nadużywanie mikrofonu - Proszenie o kredtyty - SM 8/10, gdzie ja sam po robieniu serwerów CS 1.6 oraz CS:GO mam 7/10 XD Więcej nie dodaje :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Na nie -Wiek -nie ogar -wyzywa -klame.z sm - prowokacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 7 Stycznia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 38 minut temu, kijq1337 napisał: nie znam można przetestować czy napewno 8/10 z sm coś mi tu śmierdzi narazie na nie a skąd masz znać? - commsy w 2 dni na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Na nie troche za wcześnie na admina (-wiek) - zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 49 minut temu, xEasy66 napisał: Na nie troche za wcześnie na admina (-wiek) - zachowanie nie wiesz jak się zachowuje bądź cicho pls Na Nie -nie wierzę w twoje SM ale kto wie może jest prawdziwe ;v -mental -zachowanie -wiek, brak mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Nie -sb -wiek Pewnie klamiesz z sb ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi