watazka Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): ❃WA†AŻKA❃ Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Moim kulturalnym zdaniem, często występuje rodzaj "kure*twa" na serwerze które slangowo nazywane jest konfidenctwem. Jak wiemy każdy szanujący się gracz naszej pięknej społeczności, gardzi 60-ny, podsumowując uważam, że trzeba zwalczać i gwałcić to okrutne zachowanie, a ja mogę zapewnić, ze będe to robił z dużą przyemnością. <33 Doświadczenie w adminowaniu: Przez chwilę admin JB, po rezygnacji. Jak długo gram w CS:GO?: Okolo 5 lat >1000h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[SZTOS] ❃WA†AŻKA❃/137.74.7.15:30050/, https://www.gametracker.com/player/❃WA†AŻKA❃/137.74.7.15:30050/, https://www.gametracker.com/player/[AFK] ❃WA†AŻKA❃/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/watazka/Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Czy to wgl pytanie, oczywiście, że tak <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Nie Nie ogarniasz Masz kija Było na ciebie 1000 skarg 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Move Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 XDDDDD kocham Na tak +kox +mily +pomocny +mutcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 na tak +wiek +doswiadczenie +spoko ziomek +dal mi 15k fajek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekashi Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 na tak +wiek +ogarnia +miły +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Na tak +dobry chłopak +mutacja +coś tam ogarnia +pomocny -SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 XDDDDDDDDDDDDDD Na nie Dopiero co rezygnacja była 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 nie to po co rezygnacje dales mogles nieobecke wstawic albo cos XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zbyt szybko napisaleś podanie po rezygnacji. Napisz podanie za jakiś czas np tydzien i wtedy moze cos. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Na nie, - Powód dlaczego chcesz zostać adminem, nie mówi o tym, że chcesz zostać adminem by go pilnować - tylko karać osoby, które piszą skargi. Przynajmniej ja tak zrozumiałem. - Rezygnacja przed sylwestrem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Dałeś rezygnacje jak wisiała na ciebie skarga. Lubię cię, ale ten powód to chyba żeby pokazać ze masz 1/(100!) IQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 5 Stycznia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 na tak git ogar brak kija w pupie aktywnosc -/+ niedawna rezygnacja, ale w sumie co w tym złego XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 2 godziny temu, watazka napisał: Moim kulturalnym zdaniem, często występuje rodzaj "kure*twa" na serwerze które slangowo nazywane jest konfidenctwem hipokryzja na nie nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Na nie -mówisz, że trzeba zwalczać 60tki a sam nią jesteś XD? Piszesz skargi więc jesteś pozdro -nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi