EDZIO Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) EDZIO Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem odpowiedznim kandytatem ponieważ lubie pomagać nowy graszom jak i tym starszym i czesto o różnych porach nie ma admina i przydała by sie pomoc np:wchodzie na teksury wyzywanie i naużywanie mikrofonu i lubie być w tej społeczności Jak długo gram w CS:GO?: ponad 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10-24 (czasami po północy bądź wczesnym rankiem) Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[FRAGI] EDZIO/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/Edzio/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199056392882/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Aplikant musi aktywnie grac na serwerze. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 +gt +wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 𝓬𝔃𝓮𝓶𝓾 𝓷𝓲𝓮, 𝓷𝓪 𝓽𝓪𝓴 +𝓪𝓴𝓽𝔂𝔀𝓷𝓸𝓼𝓬 +𝓹𝓸𝓶𝓸𝓬𝓷𝔂 +𝔀𝓲𝓮𝓴 +𝓶𝓾𝓽𝓪𝓬𝓳𝓪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 tak +aktywność +wiek +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymsoon Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 na nie +aktywność +sm +mutacja - skarga z 29.12.2021 kary które miałeś nadane z tego demka 1.ban za txt 2.mut za obrazę gracza - sam to robisz "wchodzie na teksury", "naużywanie mikrofonu" Moim zdaniem nie nadajesz się w tym momencie na Admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Na Nie -napisałeś dokładnie to co robisz gdy nie ma admina xD -powody smolina -mental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 na nie ostatni comms niedawno czasami prowokujesz i to nawet bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Move Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Na nie +aktywnosc +mutacja -prowokacje -commsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Nie -zachowanie -sb -"czemu ja miałbym zostać adminem?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Ja jestem na tak, ale pod warunkiem, że poprawisz swoje zachowanie w najbliższym czasie kiedy to major będzie sprawdzał Ciebie na serwerze. + Aktywność + Chęci + Coraz mniej aktywnych adminów Obecnie jest 6 adminów + major admin. W ostatnim czasie odeszło od nas 6 osób z administracji i warto się zastanowić nad nowymi osobami, tym bardziej że serwer HnS odżywa po ostatnich czasach. Taki okres próbny będzie dobrym rozwiązaniem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 (edytowane) @ uSzanowankoodobrze napisał, nie ma co dodawać Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko na miesięczny okres próbny. Edytowane 5 Stycznia 2022 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi