realfejmior Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)DOMINO Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) DOMINO sie zbugowal ze mna i z ponczusiem w tpku no i pozniej domino zamiast ttka slaynal siebie i zglosilem go za pomoca !zglos i pozniej dostalem bana na 30 min za zgloszenia za nic zebym nie dostal killa Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)HNS Data i godzina zdarzenia:10:32 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) seek_skyhouse 10:32 Edytowane 30 Grudnia 2021 przez lowmi 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Jak będzie demko to będzie wszystko wiadome Ale w skrócie to 2 szukających się we mnie zbugowało po wejściu w tp Zgładziłem siebie bo tak się robi zawsze (żeby np terrorysta mógł dalej szukać zgładza się ct) Fejmik o tym powinien wiedzieć Ps bana dostałeś za Zgłaszanie (nadużycie, zgłoszenia za byle co) - Podstawowa znajomość SB się kłania PS Ty to chcesz chyba tego sylwestra spędzić poza serwerem (Ty to chyba lubisz) Skargę niech rozpatrzy jakiś UBT (będzie w miarę obiektywnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 16:40 DOMINO uderza kosą pączusia w plecy i ucieka 16:48 DOMINO tepa się przez tp i robi surfa po dachu 16:51 DOMINO wskakuje w tpka gdzie blokuje się o fejmika i pączusia 17:12 DOMINO się zgładza ponieważ był zblokowany a TT go nie mógł uderzyć 17:44 Fejmik zgłasza na u@ 17:45 Fejmik prowokuje admina mówiąc ciągle "daj" 18:14 Fejmik mówi "dawaj mi tego bana za zgłoszenie" 18:15 Fejmik dostaje bana za bez podstawne zgłaszanie na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi