KIJO Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Cześć, najpierw chciałbym podziękować wszystkim za ten czas spędzony z wami @freeze @naviq @greenlipton @ Pawel @ Asko @ MiczuMily @ Australia @Jasiok @bczyy @ Moesty @Siwy @roker @s3tka @Rastafari @ Grzechu @ Karczmi @ Wrobel @ malcuch @ Mikus @ Diamont @ asaso @ TomSoneK @ OnlyWin @Monster @rdr @ kingu @ #$Monster$# przepraszam jak o kimś zapomniałem, wracając odchodzę na długo może nawet do roku, wszystko przez to że nie widziałem świata poza grami. Wiem że będzie ciężko bez żadnych internetowych rozgrywek, ale mam nadzieje że się uda bo już psycha siada, jeszcze raz dziękuje wam bardzo za te wszystkie chwile trzymajcie się, mam nadzieję że kiedyś do was wrócę. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Bayo :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Siema, wróć kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 bayo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 3m się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 papa , wróć kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Szkoda że odchodzisz mam nadzieję że szybko wrócisz Pa :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) kajo jajo bajo jajo wracaj szybciorem :(((( a ja :(((((( Edytowane 27 Grudnia 2021 przez lowmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 CO SIĘ STAŁO, ŻE TAK NAGLE DOBRE CHŁOPAKI ODCHODZĄ Z ARENY TRZYMAJ SIĘ KOCHAM CIĘ <33 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 ;((( piona do zobaczenia 😔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Do zobaczenia gałganie, CZEŚĆ! 👋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 elo noobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 :((( hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Trzymaj sie Spoiler Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Wracaj szybko! czołem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ndura Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 kurwa to jakis trend ze kazdy odchodzi ?? siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Move Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi