rdr Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Cześć na początku chciałbym bardzo podziękować @ bartazza danie mi szansy jako admin rt#1 ale niestety mój sprzęt nie jest za dobry. Również chciałbym podziękować @Rastafariza ze super czas spędzony na serwerze jb. @ asasotobie również dziękuje za pomoc w wielu sytuacjach. @ kinguci dziękuje za wszelaką pomoc i super spędzony czas. @ uSzanowankootobie dziękuje za super avatary i tła rozwijaj się dalej w tym kierunku. @ malcucha tobie mordzia dziękuje za te wszystkie chwile pomagałes mi od początku. @ Grzechui tobie mordeczko za te chwile essa. Trzymajcie się i szczęśliwego nowego roku!!! mam nadzieję że jeszcze kiedyś do was wróce Edytowane 27 Grudnia 2021 przez rdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 :sadge: 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 trzymaj się Piona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 yo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Rdr mam nadzieje ze kiedys wrocisz z adminem drv2 lub rt 1 pamietasz jak zabijales mnie gdy ty miuales 2k lvl a ja 1k XD Edytowane 27 Grudnia 2021 przez lowmi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Trzymaj się Spoiler Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Do kiedys…. Spoiler Trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc „nie pokonanym” trzymaj sie Edytowane 27 Grudnia 2021 przez kingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 papa :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Trzymaj się tam wariacik! Dozobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 3 maj się papa :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Move Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 papatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi