Pitershot Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Nick:PiterSHOT Nick admina: Tetsuya Długość bana: Permanentnie Data i godzina: ok. 14:00 16.11.2019 Serwer: retakes #2 Powód bana: cheatowanie xd Mapa: overpass Dzień dobry, mam sprawę, około 2 lata temu dostałem bana u was za cheaty, nie wiem dlaczego, prawdopodobnie przez to że wasz Admin dostał kilka głów i się spłaka, na moim koncie do teraz nie widnieje żaden ban vac ani nic a gram systematyczne , czy jesteście wstanie mnie odbanować bo z chęcią bym pograł na waszych serwerach bo przyjemna jest tam atmosfera , pozdrawaim, Wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 odrzucam bo i tak demka nie ma @ Moderator @ Początkujący Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitershot Opublikowano 23 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Nie rozumiem, 2 lata temu dostałem bana za chetowanie a na moim koncie nadal nie mam vaca to nie jest dobry argument na odbanowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Skoro grales na cheat na spolecznosciowkach to normal vaca nie dostaniesz close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitershot Opublikowano 23 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 superowa odpowiedź, widze ze jestes początkującym moderatorem to na poważnie cie nie moge brac, czekam az bardziej doświadczony mod mi udzieli odpwiedzi , ps. rozumiem ze już jest późno ale nie powinienes miec w dupie wszystkiego i odpiwayc jak toatlny braindead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 dodam jeszcze ze miales juz odrzucone odwolanie od bana na AS wiec mysle ze to wystarczajacy dowod sorry za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 @ bartaz M@ zadecyduje. odwolanie jest z dluzszego okresu czasowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitershot Opublikowano 23 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 kto zadecyduje , nie rozumiem? ps. polecam sprawdzić jeszcze ten post i odpowiedzi do niego moderatrów , smieszne to bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Twoje odwołanie od bana, które napisałeś w odpowiednim czasie zostało odrzucone. 1. Nie ma już demka z tamtego okresu. 2. Odwołanie od bana permanentnego z powodem czitujesz może zostać rozpatrzone do 72 godzin (3dni) od otrzymania bana. Nie jestem w stanie stwierdzić czy powyższe odwołanie z tamtego okresu zostało odpowiednio zinterpretowane przez rangi wyższe, natomiast na chwilę obecną odwołanie od bana zostaje ODRZUCONE. Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi