cisu421421 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Nick: cisu Nick admina: BOT Długość bana: miesiąc Data i godzina:2021-23-12 godzina 14:13 Serwer: HnS Powód bana: [Little Anti-Cheat 1.6.1] Bhop Detected Mapa: taka horror mapka sid STEAM_0:0:489865995 Ban za nie wiem co ogólnie sytuacja wyglądała tak stoje se na drzwiach nade mną jest mało miejsca zaczynam skakać i z bomby dostaje bana 🧐 Moze antycheat wziął to za auto bh czy cos ale no miło by było jakbym dostał ub ja giga weteran hnsa 3majcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 (edytowane) Ban nie za nic (Bana zdejmuję - bo gracze Cię znają i raczej nie będzie problemu z jego ponownym nadaniem) - W przypadku niewyjaśnienia bana nakładam z powrotem A teraz się tłumacz: Edytowane 23 Grudnia 2021 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cisu421421 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 18 minut temu, DOMINO napisał: Ban nie za nic (Bana zdejmuję - bo gracze Cię znają i raczej nie będzie problemu z jego ponownym nadaniem) - W przypadku niewyjaśnienia bana nakładam z powrotem A teraz się tłumacz: Możliwe iż anti cheat mógł to wziąć za bhopa tak jak wcześniej napisałem stałem na drzwiach a nade mną była mała przestrzeń, zacząłem skakać scrollem ciągle i odbijało mnie z drzwi o dach i tak w kółko. Już wiem żeby tak nie robić i to się nie powtórzy, z góry przepraszam za zamieszanie ;3. Wesołych świąt pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 W sumie w miarę dużo nowych graczy dostało za "bh" - od tego pluginu bana - (możliwe że bezpodstawnie) Proponuję dla @ xBoniozmienić wartość "lilac_bhop" z wartości 2 na wartość 1 (opis poniżej) ps chodzi mi o HNS "lilac_bhop" = "2" min. 0.000000 max. 2.000000 - Detect Bhop. 0 = Disabled. 1 = Simplistic (Less effective, but safer). 2 = Advan Moim zdaniem i tak łatwo będzie rozpoznać czy dany gracz używa BH - w przypadku gdy plugin tego nie wychwyci Do Przyjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi