Skocz do zawartości

[Przyjęte]Unban

Udostępnij

cisu421421

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: cisu
Nick admina: BOT
Długość bana:  miesiąc
Data i godzina:2021-23-12 godzina 14:13

Serwer: HnS
Powód bana: [Little Anti-Cheat 1.6.1] Bhop Detected
Mapa: taka horror mapka

sid STEAM_0:0:489865995

Ban za nie wiem co ogólnie sytuacja wyglądała tak stoje se na drzwiach nade mną jest mało miejsca zaczynam skakać i z bomby dostaje bana 🧐 Moze antycheat wziął to za auto bh czy cos ale no miło by było jakbym dostał ub ja giga weteran hnsa B) 3majcie sie

18 minut temu, DOMINO napisał:

Ban nie za nic

image.png

(Bana zdejmuję - bo gracze Cię znają i raczej nie będzie problemu z jego ponownym nadaniem) - W przypadku niewyjaśnienia bana nakładam z powrotem

A teraz się tłumacz: 

Możliwe iż anti cheat mógł to wziąć za bhopa tak jak wcześniej napisałem stałem na drzwiach a nade mną była mała przestrzeń, zacząłem skakać scrollem ciągle i odbijało mnie z drzwi o dach i tak w kółko. Już wiem żeby tak nie robić i to się nie powtórzy, z góry przepraszam za zamieszanie ;3.
Wesołych świąt pozdrawiam

W sumie w miarę dużo nowych graczy dostało za "bh" - od tego pluginu bana - (możliwe że bezpodstawnie)

Proponuję dla @ xBoniozmienić wartość "lilac_bhop" z wartości 2 na wartość 1 (opis poniżej) ps chodzi mi o HNS

"lilac_bhop" = "2" min. 0.000000 max. 2.000000                                   - Detect Bhop.
0 = Disabled.
1 = Simplistic (Less effective, but safer).
2 = Advan

Moim zdaniem i tak łatwo będzie rozpoznać czy dany gracz używa BH - w przypadku gdy plugin tego nie wychwyci

Do Przyjęcia 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności