ponczek Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) olixen, xkacpersky, freshu, salwa Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) olixen, xkacpersky, freshu info nwm dc,ts + prowokacje, salwa prwowokacje Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)jb Data i godzina zdarzenia: 21-12-2021 20:55 jb_obama_v5_beta Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko z obamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Chciałbym dodać że tomonto faworyzuje graczy innym daje Gaga 5min mi daje 60 taki perm wciąż mnie prowokuje i jedyne co dostał to 5min gag 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomonto Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 4 minuty temu, #$Monster$# napisał: Chciałbym dodać że tomonto faworyzuje graczy innym daje Gaga 5min mi daje 60 taki perm wciąż mnie prowokuje i jedyne co dostał to 5min gag Monster na początku powiedziałem, że daje ostrzeżenia na 5 minut i ostrzegałem, że jak się nie ogarniecie będę dawał dłuższe muty i gagi. Część osób się ogarnęła ale Ty Monster nie, więc dostałeś gaga na 60. Dodatkowo chwilę po Tobie gaga na 60 dostał także Salwa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 24 minuty temu, #$Monster$# napisał: Gaga 5min mi daje 60 taki perm wciąż mnie prowokuje i jedyne co dostał to 5min gag Patrząc na SB oraz na pewną liste, której nazwy publicznie ofc nie mowie, powinienes dostawać dużo dłuższe muty oraz mniej ostrzeżeń Nie jestem osobą decyzyjną ale co do mutów to moim zdaniem wszystko jak nalezy : PP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 2 godziny temu, #$Monster$# napisał: Chciałbym dodać że tomonto faworyzuje graczy innym daje Gaga 5min mi daje 60 taki perm wciąż mnie prowokuje i jedyne co dostał to 5min gag Dzień dobry, spieszę z wyjaśnieniem Spoiler Zgodnie z powyższą infografiką posiadasz 16300% więcej mutów i gagów od gracza „perm”, co przekłada się na konieczność karania surowszymi karami. Zresztą byłeś adminem na jakiś drkach, powinieneś wiedzieć że nowych graczy nie kara się tak samo jak starych liderów kolumn SourceBansowych (No ale do wiedzenia takich rzeczy trzeba być minimalnie bystrym, wiec można ci to odpuścić). Poza tym, „perm” to nowy gracz, wiec zasługuje na ostrzeżenia (w przeciwieństwie do graczy z cza*nej listy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 olixen - 4320 ban - info ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi